Mrvll Ozgennnnnn Eşim oruç tuttu o yüzden özendim. Karnıyarık,pirinç pilavı, cacık, kayısı kompostosu, turşu. Tatlı olarak da gittim soğuk baklava aldım 😊🙏 Allah bereket versin, olmayana daha çok versin
Elizinannesipinar Esra_G inşallah işten çıktığımız günler gelir bi an önce biz de hamileliği biraz daha keyifli geçiririz 🙏
Mrv135 Elizinannesipinar Ya o kadar iyi anlıyorum ki sizi. Akşam çıkış saatim belli olmuyordu ama zamanında gelsem bile eşim benden önce geldiği için o başlıyordu yemek yapmaya. Hep kolay şeyler yapıyorduk. Ama yemek yapıp yemesi falan saat 7′ yi buluyordu geç çıktığım günler sofraya oturunca saat 8 oluyordu. Şimdi çalışmıyorum yemek yiyoruz saat 6 oluyor. Allah kolaylık versin size de.
Elizinannesipinar Mrv135 insallah bende sizin gibi rahatlarım ya o günü bekliyorum sabırsızlıkla. Dediğiniz gibi eşim daha erken çıkıyor gelip biseyler yapmaya çalışıyor ama o elledi mi tüm mutfak asagı iniyor sen yapma hayatım diyorum bende😂 hayırlısı ya
Mrv135 Elizinannesipinar Ben hamilelikten dolayı çıkmadım iş yerimi sevmiyordum ve dayanamayıp çıktım ve iş ararken hamile kaldım. Şuan çok rahatsız olmasam da çalışırken tabi daha iyi hissediyorsunuz psikolojik olarak. Umarım sizin de doğum izniniz hayırlısıyla biran önce gelir de biraz rahat edersiniz 🙏 Benim eşim benden daha toplu çalışıyor mutfakta. Ben daha çok batiriyorum 😂😂
Esmavoles Mihri-balim_ bende internetten bakip yapiyorum canim yada tvde hosuma giden bir yemek varsa tarifine bakip yapiyorum 😊