Ozgennnnnn happykrkmzs çok şükür 12. Haftada geride bıraktım o huyumu buzdolabını bile açamıyordum yoksa 😓
Ozgennnnnn Bebetoveannesi lokanta usulü olarak onlar sadece mercimekten çorba yapıyorlarmış içime patates vs atmıyorlar hı bir de zerdeçal koyuyorlar ama denemedim hiç 🤓
Esmavoles Mihri-balim_ bnimki mutfaga sokmaz esim varkende laf yapar girmiyo mutfaga diye baktim bi kaynana modeli o yuzden direk kendim internetten vb kendim ogreniyorum 😅
Aslaninannesi01 Mihri-balim_ amcamın eşide sonradan koyuyormus ama ne koyuyorsun dedim önüme ne gelirse dedi gecstrdi bizi😊 denemek istiyorum bu aralar hep aklıma geliyordu
Mihri-balim_ Aslaninannesi01 önüne gelirse mi abartmış 😂 yağlı kıyma ve ufak boyda soğanla oluyo yemek sadece kıymanın icine tuz ve karabiber koyuyorsunuz okadar ayrı yanında o sosu yaparsınız kullansanizda olur kullanmasanizda damak zevki yani ama güzel oluyi iki türlü 🙂
elifinilki27 Ozgennnnnn Kremalı mantar sote Şehriyeli tavuk çorbası Dün börek yapmıştım ıspanaklı patatesli Yanına başka birşey yapsam mı bilemedim
Elizinannesipinar 6 ya kadar çalışıp gidip güzel yemekler yapabilen var mı? Hep alternatif şeyler yapıyoruz besleyici yemekleri anneler yapıyor da onlara gidip yiyoruz anca. En çok bu yemek derdi yoruyor beni iş hayatıyla birlikte gitmiyor ya🙄
Esra_G Elizinannesipinar o kadar haklısın ki kendimi okudum sanki. Mesai 18.30 da bitiyo eve gel 2 dk otur saat 8 oluyo yemek pişmiyo ki o saatten sonra haftanın yarısı dışardan yemekle makarnayla geçip gidiyo hamileyim asla sağlıklı beslenemiyorum. Ailelerimiz de uzakta :(
Mrv135 Elizinannesipinar Ya o kadar iyi anlıyorum ki sizi. Akşam çıkış saatim belli olmuyordu ama zamanında gelsem bile eşim benden önce geldiği için o başlıyordu yemek yapmaya. Hep kolay şeyler yapıyorduk. Ama yemek yapıp yemesi falan saat 7′ yi buluyordu geç çıktığım günler sofraya oturunca saat 8 oluyordu. Şimdi çalışmıyorum yemek yiyoruz saat 6 oluyor. Allah kolaylık versin size de.
Rabiaugur Eşim işte oldugu için kendime ıspanak yemeği ve bulgur pilavı yapıcam canım acayip şekilde bulgur pilavı çekti nedense ıspanakların hepsini yıkadım kalanına da börek yapacagım eşim gece gelince yesin çok sever gece yemek yemeyi 😂
Elizinannesipinar Esra_G inşallah işten çıktığımız günler gelir bi an önce biz de hamileliği biraz daha keyifli geçiririz 🙏
Esmavoles Mihri-balim_ bende internetten bakip yapiyorum canim yada tvde hosuma giden bir yemek varsa tarifine bakip yapiyorum 😊