asyaninanneyim Gzmhsyn ben normal dogum cok istiyordum canım sırf bu yüzden epey çabaladım cok sükür oldu ama sezeryan olmak isteyenlere hak veriyorum doğuma girmeme 5 dk kala sancı cekerke. Beni sezeryan a alın diye bağırdım
gizemkrgzl FusunF havuç suyu bebeğin suyunu arttırıyormuş bence isteğe göre içilmemeli doktora sormadan son haftaları olsa da sıkıntı yaratabilir bence
FusunF gizemkrgzl bilimsel bir araştırma veya çalışma yok artırmış olsa benim artardı YouTube üzerinden doktorları dinleyin havuç suyu bebeğin suyunu artırır diyen doktor yok kendi doktorum da öyle birşey demedi bebeğin suyu meyve sebzeye bağlı artıp azalmaz
Deletedmom_33 Gzmhsyn Hiç dikkat etmedim yediğime ama günlük 1-2 muz, meyve yiyordum. 36+2′de 3541 idi. Bana göre yeterli zaten şuan yine özen göstermiyorum ama 4 olur bu gidişle
canan08_ Gzmhsyn muz, soda , uyumadan ballı süt içiyorum genelde, ceviz, fındık vs. Haftada iki kere de mutlaka brokoli, karnabahar, ıspanak tarzı sebzelerden yiyorum. Kilosu maşallah iyi 3 kg 37+2 yiz.