asyaninanneyim Gzmhsyn 37+3 de 3465 gram dogum yaptım ben muz ceviz cici bebe aşırı kilo yapıyo meyve falan cok yiyordum abur cuburu söylemeyeyim şimdi 😂 cok kiloda iyi değil sırf normal doğuramıcam diye erken dogması icin herşeyi yaptım 37+3 de dogurdum ama uykusuz kaldıgım her gece icerde kalaydı diyorum
esmer3 Gzmhsyn meyve, kuruyemiş, süt, yoğurt, haşlanmış yumurta canım sadece bunlarla kilo aldırdım sanırım ben bebişe
Binnur81 Muz lankasar ii geliyor diye biliyorum ama normal degilmi kilosu daha dogumada War bnce alır sıkıntı yapma
gizemkrgzl FusunF havuç suyu bebeğin suyunu arttırıyormuş bence isteğe göre içilmemeli doktora sormadan son haftaları olsa da sıkıntı yaratabilir bence
FusunF Gzmhsyn bana doktorum önermişti içtim kilo almıştı bebeğim aynen ben evde yapıyordum havuçta yiyebilirsin
asyaninanneyim Gzmhsyn ben normal dogum cok istiyordum canım sırf bu yüzden epey çabaladım cok sükür oldu ama sezeryan olmak isteyenlere hak veriyorum doğuma girmeme 5 dk kala sancı cekerke. Beni sezeryan a alın diye bağırdım
asyaninanneyim Htchknn cici bebeyi ezip sütle mama gibi yapın üzerine de muz ve ceviz ama aşırı yemeyin bebeğe aşırı kilo yapar
kbrckr1 Gzmhsyn ben genelde tost ve haşlanmış yumurta yiyorum. Kuruyemiş ve meyvede çok yedim. Bebeğin alacağı varsa her türlü alıyor bence 5 hafta kadar çok iştahsızdım yaklaşık 3 haftada 800 gram almıştı. Ben kilo vermiştim o almıştı mesela. Sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil. Normal isterken kilosundan dolayı sezeryan olcam.
Mrv1007 Gzmhsyn kaşar ve muz dediler, 33. Haftamdayım bebiş 2100 gr. Erken dogum riskim var maalesef o yüzden alabildiği kadar kilo alsın diye uğraşıp her gün bir muz ve kaşar peyniri yiyorum