Gnss Hijyeninden emin olmadigin havuza kesinlikle girme hele ki tatil yerlerinde olanlar. Arkadaş girdi mikrop kaptı uğraştı durdu. Bebeğiniz söz konusu artık her konuda daha dikkatli olmalısınız. Ben yüzücü olduğum ve spor salonunun hijyen ve denetiminden emin olduğum halde belli bir süreden sonra daha fazla riske atmayıp yüzmeyi bıraktım.
Denotemo HaticeGkta ben kendi sitemize ait havuza şu zamana kadar girdim, 29. Haftadayım. Sabahları yarım saat yüzdüm. Doktor daha fazla gitme temizliğinden eminsen yarım saat gir dedi. Ama otel tatil köyü tarzı yerlerde asla girmem bence sen de girmemelisin kalabalık oluyor ve gerekli bakım yapılamıyor. Denize istediğin kadar gir👍🏻
Kibarbaby HaticeGkta benimki istersen girebilirsin demişti ki bi hafta boyunca girdim hiçte bişey olmadı
Zeynp HaticeGkta zor oldu ama o daha kıymetli rahatı huzuru 😊 Enfeksiyon eziyetini sıkıntısını ona da. Çektirtmezdim O kadar kimyasalı vücuduma alamazdım O yüzden sabrettim
KaviNim HaticeGkta sana en güzel cevabı doktorun verir doktoruna danıs bayramdan sonra bende gidip bu konuyu danısacagım doktorunun ne söylediginide paylaş meral ediyorum
Fbd HaticeGkta ben doktorumun uyarısına uyup havuza girmeme rağmen enfeksiyon kaptım hem kanda hem idrarda insan enfeksiyon kapınca keşke tatil e gitmeseydim diyor bebeğime bişe olacak diye çok korkmuştum riske atmana gerek varmı ?
HaticeGkta KaviNim sor bakalım seninki ne dicek sadece havuzun temiz olduğundan emin ol biz serbest bırakıyoruz dedi 😊 arabayla giderken de bol bol mola vererek gitmemi tavsiye etti
KaviNim HaticeGkta bende villayı kiraladıgım yere sordum her sabah temizliğini yapacagız dediler yarın sorucam bakalım 😊