Lilyismom Bende süt yok yumurta asla yok. İkisinden de nefret ederim. Peynir ve yoğurt ile açığı kapatmaya çalışıyorum. 35+6 2500 gram
Papatya321 KubraKocakaplan Esranyldrm benim de dün doktor randevum vardı 35+2 de bebeğin kilosu 2350 gr çıktı ve doktorum kilosu biraz az dedi. Beslenmeme çok dikkat ediyorum hergün yumurta, peynir, süt, portakal suyu, ceviz vs hepsini tüketiyorum ama bebeğin kilosu geride. Doktorum beslenmeyle alakasının olmadığını genetik olduğunu söyledi. Önemli olan sağlıklı doğması doğduğunda hızlı bir şekilde kilo alır zaten merak etme dedi.
KubraKocakaplan Papatya321 benim doktorum kesinlikle genetik olduğunu söylüyo herşeyi yiyorum geziyorumda benim kızımda 35+4 3250 çıktı çünkü annede babada kilolu
Ecegunes Esranyldrm bende de bir hafta gerilik vardı Düzeldi 2 saatte bir bir şeyler yedim her gün 2 porsiyon evde mayalanmış yoğurt 1 bardak süt,her sabah yumurta ,fındık ,ceviz ,hurma, kaşar peyniri, cicibebe bazen kefir faydası olduğunu düşünüyorum
KubraKocakaplan Mrvll sezaryen oldum maalesef 3 tur dolanmıştı kordon kalp atışımız 70 lere kadar düştü rabbim kimseye yaşatmasın doğduğunda boynundan yukarısı morarmıştı ama çok şükür atlattık şimdi koskocaman bir cadım var
Mrvll KubraKocakaplan Maşallah Allah bağışlasın 😍 benim de 31. Hafta 1 tür dolanma var ama çok hareketli karnımda, dolanmasa ayıp olurdu 😄 inşallah aynı hareketliligiyle çözer. Çoğu doktor sezeryan sebebi değil diyorlar ama bakalım. 3 tur dolanmasa bilmiyorum 🤨👍
KubraKocakaplan Esranyldrm Lütfen olumsuz konuşan kimseyi takma gerçekten herkes çok bildiğiyle kalsın
KubraKocakaplan Mrvll aklında bulunsun ben bilinçsizdim bilmiyordum karnın çok fazla sertleşirse hareketler çok yavaşlarsa mutlaka kontrole git çünkü ben kontrol sırasında bi anda öğrendim şak diye ameliyata aldılar Allah bu mübarek günde hepimize sağlıklı sıhatli doğumlar nasip etsin ❤️