MelekMervertlek Htccprz ilkinde 1 kere korunmama ile hamile kalmıştım 2. De 2 ay olmayınca çok korktum acaba olmazmi diye dr a gittim sorun yok dedi ovulasyon testi ile 3. Ay hamile kaldim
Htccprz MelekMervertlek yaa insan panik oluyor gerçekten yaa benim de ilki 2.ayda oldu bu da öyle olur diye ümit ediyorum inşallah öyle olur hangi markayı kullandiniz peki test için
twobabymommas Htccprz Merhaba benim kızımda 3,5 yaşında 24 haftalık gebeyim kısmetse doğumum Mayıs sonu✨ Korunmayı bıraktığımız 2. Ayda tutmuştu görev gibi düşünürseniz tutmuyor🙈 Allah hayırlı bir zamanda nasip etsin inşallah🙏🏻
Htccprz twobabymommas inşallah 🙏 aslinda öyle tam olarak planli bi tarih değildi ama gecikme olunca umutlandım sonra da hayal kırıklığı oldu 😏sonra da stres giriyor işin içine tabii
Ozgeliz Htccprz evlendikten tam iki ay sonra oğluma hamile kaldım. Oğlum 7 aylıktı emzirerek kızıma hamile kalmışım hiç akılda fikirde yokken oluyor kesinlikle . Şimdi üçüncü bebeğimizi bekliyoruz
Htccprz Ozgeliz Maşallah sağlıkla büyüsünler 🤲 bizim de öyle çok planli değil aslında birden karar verdik 2. de olsun diye yumurtlamaya denk geldi adet gecikince de ümitlendik sonrası biraz hayal kırıklığı 😏
Htccprz Gamzeates inşallah sabırsızlıkla bekliyoruz🙏😊 her şeyin sil baştan olması bile cok heyecanli🤩
Htccprz haklisinesracim bizim de 25 martta 3 olacak ozamana kadar 2. de gelmiş olsun istiyoruz inşallah olur uzun surmeden🙏sizin hemen olmuş ne güzel 😊
Htccprz Merve098 harika 😻😻 adetten hemen sonra olan bebeklerle ilgili bir cinsiyet tespiti var erkek olacağına dair çok merak ettim sizin ki de erkek mi acaba 😊
Htccprz elifkrs masallah güle güle büyütün🤗 ilk çocuk hemen olunca ikinci de öyle olacak gibi geliyor insana rabbim aratmadan verir inşallah 🙏
elifkrs Htccprz valla dedigin gibi oluyor ama cok sükür Allah nasip etti🥰 darisi isteyen herkeze insAllah
Unlukacar Htccprz rica ederim canım valla en güzeli böyle hem stressiz oluyor hemde yumurtlama gününü tam görüyorsun Google laboquick ovulasyon testi video yaz orada 13:27 dk bi video var ben o kızın anlattığına göre uyguladım canım sende bi izle istersen
MelekMervertlek Htccprz instagramda birgebeningunlugu adlı sayfadan sipariş verdim ebru hanım çok yardımcı oluyor tavsiye ederim
Htccprz deleted706 ay maşallah yaaa ne güzel sağlıkla büyüsünler insallah🤲🤲 isteyen herkese nasip olsun
CansuDRY Htccprz Kızıma evlendiğimiz ay hamile kaldım. Kızım 3,5 yaşındayken ikinci bebek istedik. İlk denemede hamile kaldım ama 6 haftalıkken düşük yaptım. Bir daha 2 yıl boyunca hamile kalamadım. Tedavi ile ikinci bebeğime hamile kaldım.🤷🏻♀️
Htccprz CansuDRY Insanın başına ne geleceği hiç belli olmuyor rabbim aratmadan nasip etsin inşallah,sizlerinkini de bağışlasın ❣
Miiiii Htccprz ilk gebeliktede ucuncu ayimizda olmustu ikincide denemeye başladığımız üçüncü ayimizda oldu oglum 2,5 yasinda temmuz dogumlu ikincide temmuz sonu dogum olur sezeryan oldugu icin eminim ayni ay dogmus olacaklar
Htccprz Miiiii Maşallah kısa zmaanda olmuş ikisin de Allah kucağınıza almayı nasip etsin ikincisini de sağlıkla büyütün insallah❣
Yusuf_alpin_annesi Benim kızımda 5 yaşında şuan 33+5 ikinciye. Hamileyim korunmayı bıraktığım anda hamile kaldim