• Gebelik
  • Çamaşır suyu kullanmak zararlı mı

Melisa0002 zararı olmamıştır ama yazık günah bebeğine temizlemek için daha zarar vermeyecek bişey kullan bence ilk üç ay çok önemli daha yeni hamilesin

Melisa0002 canım henüz hic kullanmadım annem ilgileniyor ama ben takıntılıyım yerleride camasır suyuyla silerim yani sanmıyorum bir sey olacsgını

Melisa0002 ben hep kullanıyorum tuvalet de yıkıyorum onunla bişey olmadı bebeğime ya tabi kokuyu aşırı solumuyorum hemen yıkıyıveriyorum

Imasleeper bende hemen yıkıyorum, döktüğümle suyla yıkadığım bir oluyor. Ama yine de aklımda kalıyordu.

AdenEva, başlığı Çamaşır suyu kullanmak zararlı mı olarak değiştirdi.

Melisa0002 gebeliğimin başından beri bıraktım kullanmıyorum. WC temizleyeceksem marc banyo spreyle temizliyorum. Domestosu Eşim ya da temizlikçi ablalar kullanıyorlar. Ben balkona çıkıyorum evde domestos porçöz vs kullanıldığında

Durununannesi46 bizim tuvalet çok kötü duruma düştüğünden klor(çamaşır suyu) kullanmazsam mümkün olmuyor. Yakınına bile gidemiyorum tiksinmekden. 🤦‍♀️ çaresiz kala kaldım.

Melisa0002 ben 17 haftalıkken hamile olduğumu unutup banyoyu çamaşır suyuyla yikamistim duşakabinin içi klozet fln sonra bı çıktım burnumda hala çamaşır suyu kokusu eşim nasıl kızmıştı sen niye domestos kullanysn diye aliskanlik olmuş hamielligimi unutuyorum bazen iş yaparken 🤦 illaki kimyasal olduğu için zararlıdır çok solumamaya çalışın maske takın iyi havalandırın bir sıkıntı olmaz bence