• Gebelik
  • Çamaşır suyu kullanmak zararlı mı

Melisa0002 hergün bunu kullanmanız evet zararlı bebeğinize zarar verir direk havayı soluyorsunuz çünkü. Kaldı ki bu tarz ürünler normal insanlar için bile çok sağlıklı bişey değil daha doğal içerikli ürünler kullanabilirsin

Melisa0002 tuvalet temizliğinde felan kullanıyorum bende ama çok maruz kalmamaya özen gösteriyorum camı felan açıp yapıyorum işimi bende bir sıkıntı olmadı ama maske ile de yapabilirsiniz rahat olmak için

Aycbyr1 bıraksam artık kullanmasam yine de zararı olmuş ola bilir mi? 10 haftalık hamileyim. Koku alma gibi bir sorunum var o yüzden aldığım kokuyu çok fazla bilmiyorum

funnymummy aynen bende tuvalet temizliğinde kullanıyorum, kalabalık aileyiz, çok fazla girip çıkan oluyor. Bu sebepten tiksiniyorum. O yüzden her girdiğimde çamaşır suyu kullanmak zorunda kalıyorum

Melisa0002 zararı olmamıştır ama yazık günah bebeğine temizlemek için daha zarar vermeyecek bişey kullan bence ilk üç ay çok önemli daha yeni hamilesin

Melisa0002 canım henüz hic kullanmadım annem ilgileniyor ama ben takıntılıyım yerleride camasır suyuyla silerim yani sanmıyorum bir sey olacsgını

Melisa0002 ben hep kullanıyorum tuvalet de yıkıyorum onunla bişey olmadı bebeğime ya tabi kokuyu aşırı solumuyorum hemen yıkıyıveriyorum

Imasleeper bende hemen yıkıyorum, döktüğümle suyla yıkadığım bir oluyor. Ama yine de aklımda kalıyordu.