Buki35 Mucizebekliyorum2 okudum kuzum rabbim evladını sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah tez vakitte🙏Adım Buket izmirde bir gebeş arkadaşın var var artık😘
Mucizebekliyorum2 Buki35 ahh izmir dedin kalbimden vurdun 🤗 seninde istanbulda var canımm dualarımdasın🥰❤
Patito__ balbebek412 isiminizi belirtirseniz ve ne icin dua isteğinizi bende okuyayım ona gore Allah razi olsun cok saolun 🙏❤️Aminnnnn
balbebek412 Patito__ benimde cocugum hasta, atesi cok yuksek, dusurmekte zorlaniyoruz, dua edersen sevinirim canim. Allah razi olsun. İsmi muhammed. Benimde tup bebekle oldu cocugum, allahim sana da nasip etsin insallah ♥️
Mucizebekliyorum2 Emine003 rabbim seninde evladın olmak üzere bütün hasta kullarına şifa versin inşallah canım allah razı olsun
Mucizebekliyorum2 balbebek412 allah şifa versin inşallah doktora götürdünüzmü bu aralar çocuklarda domuz gribi çok yaygınmış allah korusun
balbebek412 Mucizebekliyorum2 evet goturdum, bogaz enfeksiyonu dedi doktor, verdikleri ilaclar etki etmedi, acile goturduk, serumla dustu atesi ☹️ cok sukur, simdi daha iyi ♥️ allah razi olsun insallah.
Bernako Mucizebekliyorum2 bende Berna🥰 adaşım okudum isminle allah sanada en yakın zamanda sağlıklıı nur topu gibi bir evlat nasip eetsin
Mucizebekliyorum2 Bernako amiin adaşım geçen günde yazmıştım sana adaşımı buldum ilk defa diye😄 allah razı olsun sanada evladını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah🥰😘
balbebek412 Mucizebekliyorum2 cok tesekkur ederim, allah razi olsun ♥️ hayirli kandiller, hersey gonlunce olsun insallah canim benim 🤲🏻
Mucizebekliyorum2 balbebek412 amin canım hepimizin inşallah kimin ne sıkıntısı varsa rabbim dermanını versin inşallah❤
Kymetnur Hayırlı kandiller kızlar. Bu gecenin hürmetine bana da dua eder misiniz. Biz de bebek sahibi olamıyoruz maalesef ben de tüm dualarıma sizleri ekliyorum 🤲🏻❤️
Turkolog12 Banada edin arkadaşlarım lütfen bir daha hamile skalayim ve bebeğimi saglikla kucağıma alayım ben ve tüm isteyenler sizlerde benim dualarimdasiniz ❤️🤲