Mucizebekliyorum2 Arkadaşlar aramızda bende dahil bebek hasreti çeken çok kez kayıp yaşayanlar var bu mübareket günler ve gece hürmetine hepimiz ayetel kürsü okuyalım rabbim sesimizi duyar elbet hasta olanlarımıza şifa dertli olanlarımıza deva olsun okuduğumuz dualar. okuyup isimlerimizi yazalım benim ismim berna sizlerde yazarsanız bende okudukça isimlerinizi geçiririm❤
balbebek412 Mucizebekliyorum2 okudum canim. Rabbim sana ve senin gibi bekleyen isteyen herkese hayirli saglikli ve imanli evlatlar versin 🤲🏻
Patito__ Mucizebekliyorum2 Selam canim ayetel kursi okudum hayirli evlatlar nasip olsun insaallah ailene sana saglikli bir omur diliyorum benim adimda elif iki kaybim var bazi rahatsizliklarim var sifa ve cocuk icin dua istiyorum yaparsaniz ck sevinirim Karsilikli dua etmek isteyen arkadaslara okurum Allah razi olsun herkese
Hulde Mucizebekliyorum2 okudum canım rabbim tüm isteyenlere içi sıra sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲🏼🤲🏼
Emine003 Mucizebekliyorum2 Amin canım okudum canım bol bol dua ettim Rabbim inşallah hayırlısıyla hayırlı evlatlar versin inşallah canım benim 🤲 sende benim oğlum için dua et canım akşamdan beri atesliydi şimdi yenice düştü ateşi çok şükür uyudu Rabbim evladima ve bütün hastalara şifa versin inşallah 🤲
Miniktirtil Canım benim duana bol bol amin dedim ben okudum ismini geçirdim Rabbım dualarımızı kabul etsin 🤲 benim ismimde elif dua edende de edecek olandan da Allah razı olsun
Aslanannesi- Rabbim❤️ bu üç ayların ve Kandil gecesinin hürmetine,Berna kardeşim sana ve isteyen, dileyen, hakkıyla anneliğini yapacak tüm anne adaylarına bu duyguyu yaşatsın inşallah 🙏 💐
Mucizebekliyorum2 Aslanannesi- amin canım çok sağol allah sanada ne dileğin varsa nasip etsin inşallah hepimizin gönlünden geçenler olsun❤
Mucizebekliyorum2 Patito__ ne demek canım hangimizin duası kabul olur bilinmez bilerek açtım bu postu şifa arayan arkadaşlarımızada okuyalım diye belki ben doğru etmeyi bilmem sen edersin rabbim onu kabul eder bilinmez hepimiz elimizden geldiğince okuyalım 🥰
Mucizebekliyorum2 Patito__ bu arada Allah sana ve ailenede sağlık sıhhat nasip etsin kucağını sağlıklı hayırlı bir evlatla doldursun inşallah okurken ismini geçirdim❤
Patito__ Mucizebekliyorum2 İyi yaptin cnm insanin baskasi icin istedigi dua da cok etkilidir Allahin izniyle dua da nefes karismasi iyidir derler Cok tesekkr ederm Allah razi olsun Amin amin amin 🥰
Mucizebekliyorum2 Patito__ amiiin inşallah dün geceden beri baya okudum bugünde okuyabildiğimm kadar inşallah güzel allahım kabul etsin🥰
Mucizebekliyorum2 Emine003 rabbim seninde evladın olmak üzere bütün hasta kullarına şifa versin inşallah canım allah razı olsun
Avocado Bana da dua edin lütfen 4 yıldır bekliyorum ben dualarıma sizleri de kattım Rabbım birimizin duasını duyar elbet
Mucizebekliyorum2 Avocado ismin ne canım adını geçirelim gerçi genel olarak isteyen herkese diye geçiriyoruz ama olsun
Patito__ balbebek412 isiminizi belirtirseniz ve ne icin dua isteğinizi bende okuyayım ona gore Allah razi olsun cok saolun 🙏❤️Aminnnnn