Eloshi Busraaltuntas tuba hanim cok iyi bir doktor canim doktorum evt malesef ayriliyor ama cok sukur dogumuma kdr orada olcakmis muaynane acicak kendine orayada gidebilirsiniz onum disinda tuba hanimdan sonra duygu hanim derim 😊
Bimercimekannesi Crixus1313 Ben ikisinide tercih etmezdim . İkisininde normal doğumuda sezeryanıda malesef kötü .
Zehraaaaaaaaaaa _Hayalim- medipol megadamı online dersler başlıyor acaba. Katılmak için ne yapmak gerekiyor
_Hayalim- Zehraaaaaaaaaaa evet katılmak için gebe eğitimi var oraya uğrayın katılmak istediğinizi söyleyin telefon numarası ve e-mail hesabı istiyorlar o kadar
Bimercimekannesi Crixus1313 Ve şunuda ekleyeyim biri Annemin biride yengemin doktoruydu .İkiside komplıkasyonsuz sorunsuz atlatamadılar amelıyatlarını.Ve annem Duygu hanıma hemen ertesi gün 2. Kez amelıyat olmak zorunda kaldı.
Crixus1313 Bimercimekannesi cok geçmiş olsun öncelikle. Düşünce ve fikirleriniz benim için cok kıymetli o nedenle cok teşekkür ediyorum 😊🙏🏼
Crixus1313 Bimercimekannesi merhaba bimercimek annesi 🥰 sizi yine rahatsız ediyorum ama eminim bildiğiniz bir sey o nedenle size yazmal istedim🙏🏼 mega medipol hastanesinde doğum sonrası oda süsletme, kapı süsletme vs yapılamıyor mu dışarıdan?
Tgclvnt _Hayalim- Ücretli mi o bana da zaman ayırır mısınız demişlerdi ama gitmemiştim sonradan ücret çıkar diye ?
Sevcancan1 Busraaltuntas ablamda elif iler eren hanıma gitmişti ondan da çok memnun kalmıştık ablamin zamanında nagihan hanımda doğum izindeydi bize elif hanimi nagihan hanım tavsiye etmisti
Sevcancan1 Busraaltuntas normale gelmiyor galiba burda forumda okuduğum kadarıyla benim sezeryan olduğu için onu biliyorum sadece
_Hayalim- Tgclvnt emzirme ile ilgili eğitim veriliyor gebelikte yapılan egzersizler normal doğuma hazırlık ondan sonra beslenme ile ilgili benim bildiğim bunlarla ilgili eğitim veriliyor