Sara_4747 Selin12- evimiz 1 daire ve sadece gece klima açıyorum çocuklarım için başkada bişi yok sonuç bu
mercimeginannesiiii Sara_4747 Klimanın enerji sınıfı da çok önemli. Eğer b sınıfı ise mesela çok yakması normal. Buz dolabı aşırı etki ediyor diye biliyorum eski model buzdolapları çok yakıyor. Allah yardımcınız olsun. Bizim ki gerçekten şükürlükmüş öpüp başıma koyuyorum 🤗❤️
16Gizem16 Nekadar saçma ya sanayimi demek ne demek evin çatısı yoktur yanları boştur sen klimalı evde otursa gör bir insan kendi kesesine bbile isteye zarar verirmi doğalgazlı evde oturup boş boş yazmayın lütfen kadının çocukları hastami olsun biraz mantık
Sara_4747 16Gizem16 insanları anlamak zor o yüzden bişi diyemiyorum ama evimiz tamda tarif ettiğiniz gibi ben ve eşim belki dayanabiliriz ama çocuklarım hep hasta olacak değil ya bide bu elektik malesef ki zamla olmuş zmm
Selin12- 16Gizem16 canım ben kötü birsey demedim demagoji yapmaya kalkma tabikide açacak ne yapicak soğukta oturup hastamı edecek bu o arkadaşın suçu değil ki devletim suçu eskide sanayi elektrikli kullanınca bu fiyatlar gelirdi sadece onun için dedim
16Gizem16 Sara_4747 benim evimde öyle malesefki kaldiki ben bile dayanamiosam çocuklar nasıl dayansın daha geçen 400 ödedim hastaneye oda doğru dürüst ilgilenmediler bile en iyi çare anneme kaçmak oldu valla