Suna21 Dilarey happymom programa göre 6 hafta 4 günlük doktor geçen hafta 2.3 hafta dedi yeni oldugu için net cvp veremedi şubat 15 belli olcak
Mizgin09 Serapmehmet_19 yaa güzel duan için teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kaç kaftalık öğrendin cinsiyetini birde kusman var mı
Serapmehmet_19 Mizgin09 Aminn inşallah çok teşekkür ederim hepimiz sağ salim alalım kucaklarımıza inşallah, 16.haftada öğrendim canım cinsiyetini, ilk zamanlar oluyordu kusmalarım şuan yok çok şükür 29 haftalığız
Mizgin09 @“Serapmehmet_19”#p20294046amin rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kaç kaftalık öğrendin cinsiyetini birde kusman var mı
Mizgin09 @“Serapmehmet_19”#p20294046amin rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kaç kaftalık öğrendin cinsiyetini birde kusman var mı
Ervasll Dilarey merhaba aynı ilerliyoruz benimde 6+2😍 kalp atışı duydunuz mu kese vs gördünüz mü ben cuma gününe randevu aldım ilk ultrasona gireceğim çok heyecanlıyım🙈
Dilarey Ervasll bizim de cuma günü randevumuz var ama ben geçen hafta öğrenir öğrenmez doktora gittim keseyi gördük🙏🏻