Suna21 Memetelaa Şuan nasıl hissediyorsununuz hamileliğinizde kendinizi erkek belirtileri yönünde 🧿🙏🏻
Gudu gamzebngaa_dmr gayet haklısınız ben 16 17 haftalar qrasi doktorum kiz dedi ama tam emin olmak.icin ayrintili ultrasyonu bekledik ve doğruydu qma en azından kesin diye düşünüyoruz qrtik ona göre alışveriş yaptık.😅😅😅
gamzebngaa_dmr Gudu aynen valla ben 6. aya kadar hiç bişey alamadim biri erkek diyodu biri kız dedim en iyisi beklemek en sonunda öğrendim 😊
Memetelaa Suna21 kalça ağrısı çok oluyor ve çok hantal tembel oluyor sanki insan erkeklerde ilk oglumdada oyleydim hiç dışarı çıkmak istemezdim bundada öyle şuan 1oglum 2kizim var 29 haftalıkken ogerendim erkek olduğunu yemem asermem hepsinde aynı
Turkan61 Dilarey bir kizim var 6 yaşında şimdide 25 haftalık oğluma hamileyim 💙💗🤲🙏 Rabb’im isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏
Sinem_20 Hiranur3347 Benimde 3 kızım var 4. Erkek kazara oldu nasibimizde varmış🤗 Rabbım gönlünüzdekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah🥰
Suna21 Suna21 aa aynıyız sanırım ne zaman öğrendiniz hamile olduğunuzu bende öyle sürekli uyukluyorum
Ervasll Dilarey merhaba aynı ilerliyoruz benimde 6+2😍 kalp atışı duydunuz mu kese vs gördünüz mü ben cuma gününe randevu aldım ilk ultrasona gireceğim çok heyecanlıyım🙈
Hsgldin3 Zeyakgun inşallah benimde iki kızım var üçüncü yolda sizede bana da rabbim nasip etsin inşallah