Elif3544 Elif_avc_ bende bugün tam 13 haftalık ama maalesef bebek oturuodu o yüzden göremiyorum dedi doktor haftaya inşallah dedi
Beyzanurss Cananyildiz tamaam çok teşekkür ederim bugünlerde biraz daha iyiiyim Pazartesi kontrolüm var çok heyecanlıyım😂🤭🤭
HaticeElmas Because merhaba 7 haftalık hamileyim migde bulantsı vardı 3 gündür bugnde kusmalar başladı hiç bişy yiyemiyorum su bile miğdemi bulandırıyor
Sevgiplt Dlanoglr benim kızımda çok olmuştu 9 ay sürdü bulantılarım bari 2. De olmasın dedim maalesef onda da başladı 🤦♀️
Yolcuu Because maşallah maşallah. Peki bu süreçe herhangi bir şey yaptınız mı takviye vs . Birde özel değilse sizdeki sorun kimden kaynaklı gözüküyordu. Ben de tup bebek yaptırdım kimyasal oldu adet oldum oyuzden merak ettim. Rabbim inşallah bize de doğal yolla nasip eder
Because Yolcuu hayır takviye bişey kullanmamıştım .sadece kafamdan tamamen atmıştım hamileliği Allah’a teslim oldum 🤲🏻🤲🏻 Benim yumurtalarım yaşıma göre az sayıdaydı.ama buna rağmen bundan ayrı 2 kez kendiliğimden hamile kalmıştım.fakat onlarda biri kimyasal diğeri 7 haftalıkken düşmüştü.sonra genetik test yaptırdım ben .pıhtılaşma çıkmıştı.gebelikten doğuma kadar iğne kullanmam gerekirmiş.şuanki gebeliğimde kan sulandırıcı iğneye başladım 🤲🏻Rabbim inşallah sizi de sevindirir her daim dualarımdasınız 🤲🏻
iremto @“Haticecebrail”# Haticecebrail özür dilerim mesajını şimdi gördüm evet coraspin kullanıyorum iğnemde enox 6000 olandan kullanıyorum
Haticecebrail iremto estagfrullah ne demek olur oyle seyler😊ayni ilaclari kullaniyormusuz ekstradan demir hapi ile devit3 damla da kullaniyorum
Denizyildizi1 Melikekader1 Kalp atısı için o haftalar erken zaten kese bile zor gözüküyor benim alttan bakmıştı keseyi görmek için hayırlısı olsun🙏🙏
Deletedmom73711 Mrsbtl 5+6da duymuştuk kalp atışını, yalnız bu haftalarda kalp atışı yeni başladığı ve çok küçük olduğu için derinden ve az duydum nasipse yarın 6+6 oluyoruz yeniden kontrolümüz var doktorum haftam ilerledikçe daha net duyabileceğimi söyledi.🙏🏻❤️
Rbkny Because 6 haftalık olduk meme hassasiyeti dısında bir belirti yok ara ara kasık agrısı ama normal dedi doktorum 5 ay önce yeni dogum yaptıgı için sezaryan ile yoksa ilkinde sadece meme hassasiyeti vardı suan ayrıyeten bir tek kasık agrısı bel agrısı eklendi
Ozlemdrn Because 6+6 dayız ama bugün midem çok kotu sabah uyandigimdan beri bugüne kadar bi baş dönmesi oldu kasık ağrısı sağ özellikle midem bildiğin ağzımda yaşıyorum iştahlı bir insan olarak yemek görmek bile istemiyorum koku hassasiyeti tavan yumurta yiyemiyorum yapmayı da hiç demim😞