Zeyno36 Because 7 haftalığım sabahları mide bulantısı çok hafif oluyor. Bir de kasık ve karın ağrılarım oluyor ara ara.keseyi gördük Yarın kalp atısını duymaya gideceğiz inşallah 🙏
1mercimek_annesi Annewith bulantı için prillam veya zofer veriyorlar canım aile hekimliği de verebilir hatta umarım senin bulantına iyi gelir bulantı benim hiç geçmiyor ama gavisgon üç öğün kullanıyorum yanma hissi azalıyor
Beyzanurss Cananyildiz aşırı bi öksürük var boğaz ağrısı ses kısıklığı ateş bi yandan :( hamile olduğumu öğrenmeden 1 gün önce dumandan biraz zehirlenmiştim sanırım onun etkisini çekiyorum hala
Cananyildiz Beyzanurss ihlamur falan icme canm kusburnu ic , sıcak su limon bal karabiber karışımı uap geçmiş olsun
Elif3544 Semos37 ewet gittim canım çok şükür herşey normal sadece kan sonucumu haftaya alicam inşallah oda güzel çıkar
Cananyildiz Beyzanurss ödem attırıcı seyler sıkıntılıyms canm ıhlamur da ödem attırıyomus ilk kez duydum bende birisi söyledi sonraki aylari bilmiyorum ama ilk aylar riskli ıhlamuru icme nolur nolmaz
Medine23_ nurella34 ne bilim hic sormak aklima gelmedi ama qblam kizinda cok bulantili iki oglunda az bulanti yasamis 😂😂😂
Beyzanurss Cananyildiz tamaam çok teşekkür ederim bugünlerde biraz daha iyiiyim Pazartesi kontrolüm var çok heyecanlıyım😂🤭🤭