Birminiksusamtanesii Böyle post açanlar doğuruyormuş dediler bende açayımda belki doğururum gelmiyor bu çocuk anacım 😂 bugün kontrolden geldik kanala girmemiş rahim ağzıda gayet kapalı dedi moralim sıfır sıfır sıfır bugüne totem yapmıştık sülalecek 2 2 2022 🥲😂
gurbetcikizii Birminiksusamtanesii bende öyle yaa bugün gerçekten çokk güzel bi tarih psikolojikmen belim filan ağrıyor ama bilemedim dün doktorum bebek hareketsizliğindne dolayı istersen yatış yapıp doğumu başlatabiliriz demişti ama 4. nst iyi çıkınca gerek yok dedi dedim sonra keşke kabul etseydim🙄
ggkca Birminiksusamtanesii 40+2′den selam olsun, kaç kere totem yapıp post açtım,yok doğmayınca doğmuyor. 🤷🏻♀️ Bende bugün hadi kızım doğ, bak çok güzel bir tarih, kocaman kız oldun, yeter artık dedim ama bakalım 🤔😂
Birminiksusamtanesii gurbetcikizii kabul etsende doğası yoksa beklerdi sal gitsin ben bugünde gelmezsen ne zaman istersen gel dedim henüz gün bitmedi azda olsa umudum var ev işlerine saldırdım gelir belki 😂😂
Birminiksusamtanesii ggkca maşallah maşallah bide kızlar erken erkekler geç gelir diyorlar benim kız 38 5de geldi anam bu oğlanın doğası yok mudur nedir içerisi çok rahatda değil yani sıkıştın iyce neden çıkmazsın demi 😂 şaka bir yana hayırlısıyla sağlıkla gelsinler bekleriz napalım ❤
ggkca Birminiksusamtanesii aynen sağlıkla gelsinler de şimdiye kadar bekledik birazcık daha bekleriz 🥰
Birminiksusamtanesii Nazelifff bu bebişler rahat bacım kış günü gelip napalım bu sıcaklığı bırakıp diyorlar haklılar aslında 😂
halilinannesi 39+00 şuan nst deyim bebeğin kalp atışı azdı bişyler ye tekrar çekicez dedi yedim şuan nst deyim bakalım ne olucak benim ki de gelmek bilmiyor doktor hala 1 hafta sonra gel diyor 🥴
Eliffmeva Birminiksusamtanesii aynı dertten muzdaribiz anacım 39+4 bu hafta iki olacak hastaneye gidişim benim zillide kanala oturmamış doktorum yürüyüş hurma böğürtlen çayı squat🤦♀️🤦♀️hiçbiri işe yaramıyo😅🥲
Birminiksusamtanesii Eliffmeva kız bunların gelesi yok rahatlar heralde yerde kalmadı ki az aşa inseler yolu bulacaklar aslında 😂
bayatkahve amineravza ben de aynı durumdayım. Artık çok zorlanıyorum. Nstde de ağrım var düzenli. Ama açıklık yok….
Nazelifff Birminiksusamtanesii evet canım 😅 ya doktor Rahmi uyaralım dedi alttan muayene etti biraz derine gitti acaba faydası olur mu
Birminiksusamtanesii Eliffmeva yok arada bi iğne batırır gibi sızlıyor o kadar kemiklerim ağrıyor ama yürürken oturduğum yerden kalkarken yatakta dönerken 🤧🥲
Birminiksusamtanesii Nazelifff olur inşallah yani bu şekilde başlatabiliyorlar kızımda 38ken alttan muayene etmişti açılma yoktu 5 gün sonra doğurdum ama düzenli sancım vardı 38de gittiğimde ondan bakmıştı ve şuan bunu banada yapsın diye gidiyorum her hafta ama yok belki uyarırsa gelir aslında bi el atsanız diycem bidahakine doğurmazsam 😂