Larraa Aysetopall Baya deneyen varmış teşekkür ederim 🌸Korkuyordum fakat şimdi gerçek deneyenlerden duymak daha iyi oldu
Larraa UzayliOzge Peki şekil verme ve olan şekli bozmama açısından ustura iyi mi? Ben ne zaman alsam (ip veya cımbızla) şekli bozuyorumda 🤦♀️
UzayliOzge Larraa Tabii çok güzel şekil veriyor ustura 😊 uzayanlari da küçük makasla alıyorum kuaförden yeni çıkmış gibi 😄
Larraa BMelek Evet bu mantıklı önce deniyim bir kaç hafta sonra karar veririm kullanıp kullanmamaya 😊 Teşekkürler 🌸
Yelizzzz34_ Ben 1 sene falan kaş usturasıyla aldım tüm yüzümü, aldıktan sonrada karınca yağı sürüyordum ki kalınlaşmasın çoğalmasın diye ve ona rağmen kalınlaştı, çoğaldı 👀 sonra tekrar ağdaya döndüm şuan tüy gibi çıkıyo bence hiç bulaşmayın usturaya.
Esrabozkurtt Larraa herkesin cildi tüyleri hormonları bir değil bence yapmayın burada herkes kullan kalınlaştırmıyor demiş aöa belki sizde ters tepki gösterebilir
Larraa Esrabozkurtt Evet ufak bir bölgede deneme yapacağım bir kaç hafta cildimin ve tüylerimin verdiği tepkiye göre karar vereceğim. Dediğim gibi daha önce hiç almadım çok yok ama son zamanlarda gözüme batmaya başladı durup dururken çoğaltmayalım şimdi 😊