minikbebegim19 Kızlar doktor her hafta artık nst çektirip bana at dedi gel demedi. Kontrole ne zaman çağıracağını da söylemedi.
Feyzaveannesi minikbebegim19 33+0 ım. Nst çek yanıma gel ona göre gel derim dedi doktorum. Sancı falan çıkmadı zaten. Fiş kestin istersen 1 hafta sonra gel ama bebeğin harektlerini aktif hissediyorsan 20 güne tekrar gel dedi. Gittiğimde 36 haftalık olcaz
Burcinmert minikbebegim19 ben 30.haftadsn beri nstye giriyorum canım doktor önce nstye gönderiyor sonra muayene ediyor dün gittim haftaya tekrar çağırdı bu hafta sancım çıktı nstde 😐 34+1im şuan
semakulekci minikbebegim19 34+5 1 hafta önce nst çekildi sancım çıktı doktor yine gel dedi cuma gideceğiz bakalım 🤲🏻
Alyabebekk minikbebegim19 34+1 im. Haftaya kontrole gdeceğim, nst çekecktir muhtemelen ondan snra da haftada bir çağıracağım demişti son haftalar artık max 1 ayım vardır benim. (Sezaryen olacağım)
Momydemet Kızlar bebeğinizin hareketleri nasıl? Ben 34+0 im. Ama çok az hissediyorum 😪 endişeleniyorum
Zeynep2805 Momydemet benim artık tekme şeklinde değil daha çok karnımın içinde yer değiştirme şeklinde hareket oluyor doktorum yeri daraldığı için çok normal dedi genelde bişeyler yedikten sonra hareketleniyor
Superisi_34 Momydemet Zeynep2805 Bende 34+3 aynen tekme gibi değilde yer değiştirme gibi oynadığı zaman bütün göbeğim sağlı sollu hareket ediyor , ama baya azalma var hareketlerde iki üç hafta önceki gibi değil azalma var
Nemregn minikbebegim19 bizde 33+4 de gittik haftaya gel nst çekelim şimdi erken dedi. Bakalım ilk defa çektireceğim önce birşeyler yapmama gerek var mı?