Murgul Yaa benimki gibi tembel bebeği olan varmı Hareketleri ilk 21. Haftada olsada böyle 3 4 günde bir hissederdim 2 haftadır daha çoğalmıştı ama 2 gündür öyle küçük ki tekmeleri hali yokk sankii Sizin hareketler nasıl günde kaç kere olması lazım
Hasanbbek Murgul 27+6 yiz 20+0 dan veri hareketlerini hissediyorum düzenli olarak bu aralar sanırım içerde çok işi var migdemi birbirine kattı 😂😂😂 ama endişe etmeyin bazı bebekler uyur akıllı olur bazıları uyumaz yaramaz olur ilerleyen günlerde de hiç durmaz dersiniz bir iki saat bari akıllı dursun 😂😂😂
Zeynepmum Murgul ya alakasız ama bu hafta doktora gidip bebeğinizin boy ve kilosunu öğrendiniz mi acaba
Balanneee Murgul merhaba bende 27+5 benimde bebeğim çok nadir hareket ediyor tembel😊ama doktor sağlıklı sıkıntı yok dedi
marsel_ve_annesi Murgul bizde 25+4 deyiz valla tv falan kapatınca etrafım da hiç ses olmayınca hareket ediyor 😂😂yoksaa hiiç kıpırdamıyor sadece benim uyumamı sakin bi ortama geçmemi bekliyor zıpaa
Sumiire Zeynepmum ögrendim internette de yazıyo bu hafta kaç kilo olması gerektiği 800 ila 1000 gram arası normal sayılıyo
ipekveatlas 21 de bile deli gibi taklalar tekmeler atan bebeğim su an 27+2 de süt dökmüs kedi gibi icimde 1 ya da 2 tekme anca atıyo sinirleniyorum karnımı dövcem😂😂 korkutuyo beni gece uykumdan uyanıp karnımı dürtüyorum yasıyo mu diye ödff
ipekveatlas Murgul evet dürttüğümde bile tepki vermiyo uygulama da beni iyice strese yoktu 27. haftadan sonra artık en hareketli olduğu zamana girdiniz falan diyo. sıfır hareket
Mihriballim 28+0 üç gündür benim bebek uyku modunda zorla dürte dürte azıcık hareket ediyor oda kayma şeklinde asla tekme atmıyor eskisi gibi ki çok hareketli bı bebekti bu aralar depresif 😀🤭 aklımı başımdan alıyor cuma günü kontrol var sorucam
Murgul Mihriballim ayyy evet o kadar minik ki hareketleri Tekmeleri dıştan güzelce görünüyordu ama kaç gündür görebilene aşk olsun bende cumartesi sorucam çok tembel normal mi dicem babası üşengeç ona çekmiş bu çocuk 😂
Murgul Zeynepmum Bilmem ki neden canın seninkinin kilosuna mı takıldın doktorun sağlıklı dediyse takma kafana
Murgul ipekveatlas o uygulamada ayrı dert zaten çoğu zaman okumuyorum. Sesinize tepki verir diyodu kaç hafta önce oda yok.
Mihriballim Murgul 😀😀 benimde cuma günü haber veririm size sizde beni etiletyip yazarsanız sevinirim bakalım bu tembelliğin bı sebebi varmiymis
Mihriballim Murgul merhaba buugun muayene oldum doktora sordum çok normal bu haftalarda dedi hareket saymami istedi öyle bı durumda minik minikte hareket etmesi yeterli olur dedi.
Zeynepmum Sumiire ya benimki 27+ 4 ve dediğiniz aralıkta o yüzden kilosunun geri olduğunu düşünüyorum maalesef 😥
Sumiire Zeynepmum nasıl yani olması gereken Aralıkta oyuzden mi endişelendiniz doktorunuz normal dediyse korkmayın bence her cocuk bir olmuyo buradaki insanlarla karşılaştırmayın kilo postlarına dahi girmeyin çünkü genelde kilosu fazla olan bebeklerin anneleri yazıyo kızlağğğrr kilosu şukadar azmı diye bunun bilinçli yapıldığını düşünüyorum
Murgul Zeynepmum doktorunuz sağlıklı dediyse niye üzülüyosunuz ki Her gebelik de bebekte kendine özel kimseyle kıyaslamayın kendinizi mutlu olmanız bebeğinize daha çok fayda sağlar 🥰
Zeynepmum Sumiire yok canım doktorun dediği aralıkta değil buradaki bayanın dediği aralıkta ama ultrason kağıdında da zaten belli 1 hafta geri ölçümleri