Latifeeee Efraimmm benim daha çok Erken 20 haftalık ama bence siz bi gidin derim ne olur ne olmaz ilk gebeliğini erken doğum yapmış biri olarak söylüyorum kesinlikle iyi değilseniz gidin doktora birşey yoksa bile gidin çünkü gebelik çok riskli bir dönem ne olacağı belli olmuyor vücuttaki uyarıları ciddiye almak lazım ilk çocuğumu 32 hafta erken doğum yaptım halbuki belirtileri de yaşamışım ama ilk çocuk tecrübesizlikren dolayı sanırım hiç doğum olacağını bilememiştim
Efraimmm Latifeeee Benim yaşadığımı mi yaşadınız acaba benim de ilk gebelik bilmiyorum nasıl birşey doğum
EceDrn elfkara yalancı sancılar olabilir canım yinede tahlil yaptır tabi ama bende yaşıyorum 33 ten beri vücut kendini doğuma hazırlıyor zaten 32 den beri uyku haram yani çok normal bişi diyebilirim şuan 37+5 im çok az kaldı ama uykudan ölsem de uyuyamıyorum kasık agrısı kalça ağrısı vajinaya baskı sürekli çiş çiş çiş valla korkutmayayım ama daha bu ağrıların iyi ağrıların bacak krampları vr sürekli bacak huzursuzluğu yani bezdim gibi bişi diyebilirim ama sonu güzel olcak inşallah hepmiz için yavrularımıza kavuşunca 🙏🥰
OyaAy EceDrn Bende aynı haftadayim. Mahvoldum. Nefes borusu yanması, nefes darlığı, burun tıkanıklığı, suyum çok o yüzden karnım inanılmaz gergin 😅 bu sabah 8de nasipse doğuma gireceğim ama Gr uyuyamıyorum 😅
OyaAy elfkara Bendede olmuştu. Miyom falan var mı? Sabah drunuza gidin. Ben hemen sabah aramıştım randevu verip nst ye sokmuştu.
EceDrn Efraimmm evet canım tek taraf ağrı yaptığında yalancı sancı oluyormuş doktorum öyle dedi bana bel kasık sırt ağrısı sanki adet olcak gibiydim bide aşırı akıntım oldu hala da devam ediyor şimdi birde kalça ağrılarım basladı sanırım açılma oluyor cuma kontrolüm var herşey daha net olcak bakalım
aslii_15 elfkara benim de bugün kontrolüm var benim de sol tarafımda oluyor genelde sağ tarafta da oluyor ama en çok solda bel agrım da sürekli var bende bugün doktoruma söylicektim neden bu kadar çok ağrı oluyor diye ama benim son ayım ya ondandır belki diyorum ama bakalım
aslii_15 elfkara aynen öyleymiş normaldir dedi doktor son zamanlar bebek hızlı büyüyor ve çok hareketli bizim kız o yuzden normaldir dedi 😊
Efraimmm EceDrn amin amin inşallah dualarda buluşmak dileğiyle inşallah kandiliniz mübarek olsun ama dua edin eşim bir işe girsin diye hamilesiniz durumum kötü
EceDrn Efraimmm hayırlı kandiller 🙏rabbim tez zaman da hayırlı işler nasip etsin inşallah hepimizin hanesine bereket versin 🙏🌸