Dilara9406 Evet kizlarrr bizde düştük ikili rakamlara cok heycanliyim 99 gunumuz kaldı. Sizin kac gununuz kaldi kac haftaliksiniz 25+6 olduk biz 😊😊😊
ElfErk Dilara9406 sanki ikili rakamlara düşünce daha çabuk geçiyor:) son 76 benim de.. 259 gün olduğu zamanları hatırlıyorum nasıl.gecicek zaman ya diyordumm:)
Dilara9406 Denizyildizi1 maşallah Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin inşallah canım bize yetismissin bisey kalmamış 😊❤
Dilara9406 Zaman cok cabuk geçti hicbisey anlamadim inşallah su 99 u da sag salim atlatircsaglikli bi sekikde bebisimi alirim kucağıma hemen aksin gitsin bebegimi seviyim istiyorum 😊😍❤🤰
ElfErk Denizyildizi1 evet evet o adetten zaten yapmayanı dövüyorlar 😂 sizin postunuza da yorum yaparız inşalalh:) sizin ne kadar kaldii:)
Dilara9406 Denizyildizi1 bende saydim hemen biti verdi son 5 gun gecmedi 104 den sonrasi gecmedi yani 😁😁
Dilara9406 nurozcann tahmini dogum tarihi kac sizin acaba ogrenebilirmiyim benimki doktorun biri 10 mayis biri 15 mayis diyo internetten hesapliyom 12 mayis cikiyo kafam karıştı 😁
Efraimmm Dilara9406 Normal doğum istiyorum ama bebişim ters dönerse normal tabikide ama dönmezse mecbur