1oguzannesi Fatime_gdl 😂😂 bende merak ediyorum içerde naptını topmu oynuyor basketmi atıyo bilemem ama çıkacak diye korkuyorum 😂😂
1oguzannesi Busraaydiiin1 o haftalarda minik minik oynadına aldanma diye oku bunları ilerde kavgaya tutuşuyosun bebekle 😂😂
1oguzannesi G_M_Z bunu bir ben yapıyorum sanıyodum eşim kızıyo elleme rahat bırak diye ben elimle ittirip duruyorum sıkıştırdığı yeri hiç huzur vermiyorum ama napayım çok canım yanıyor 😂😂
G_M_Z 1oguzannesi ay aynı benim eşim de kızıyor sıkıştırıyorsun çocuğu içerde rahat bırak diye😄 iyi de canım acıyor istemsizce elim gidiyor 🥲😅 ahahah benim bebişim inatçı resmen o da elimi ittiriyor 😂😂
1oguzannesi G_M_Z bir hamile atasözü derki siz bide bu haftalarda görün 😂😂 ay düşünemiyorum bile şimdiden kavga ediyoruz biz elimle ittirip duruyorum sıkıştırdığı yeri bakalım o zaman napacaz
Tazeanne0134 1oguzannesi çok normal canım çok normal çünkü iyice alanı daraldı yazık oda hareket etmek istiyor e ederken de canını yakıyor ben daha 23+3 haftalık hamileyim benimde canim yanıyor ara ara sen düşün
1oguzannesi Tazeanne0134 sağlıklı olsunlarda tek varsın can yaksınlar napalım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu çünkü çok başka bişeymiş bu 🙂
Mrskocc 36+1 bazen ağlamak istiyorum çok sert geriliyor poposu bi yerden ayaklar bi yerden cıkacakmış gibi oluyor ama sağlıklı olsun hareket etsin de razıyım napam normal cocuk değil ki yapma deyince yapmasın 😅 🥺
1oguzannesi Mrskocc olsun ben yinede söylüyorum yapma diye amaç kendimi tatmin etmek yoksa beni tınlayan yok yapma dedikçe çıkacak gibi daha çok diretiyor Rabbime şükürler olsun sağlıkla gelsinler de bunlar işin şakası tabi 😂😂
G_M_Z 1oguzannesi kız mıydı canım senin 🥰 benim ki erkek biraz inat ve hırçın bir erkek belli ki😅🥲şimdiden itişip kakışmaya başladık hayırlısı😅
Deletedmom_33 1oguzannesi 36+6′yiz 33′den beri özellikle aşırı canım yanıyor. Az önce dışardan geldim ama yolda karnıma vurmasindan zor yürüdüm 🤣
1oguzannesi Deletedmom_33 bende de yeni başladı işte 33+3 deyiz . Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim hepimize 😂😂
B-Y94 Berru kızz anağğ nasıl oluyor bu bende yok pıt pıt yapıyor ama hiç bağıramadım daha 😂🥰 yeterki ufak bir pıt hissedeym diyorm
1oguzannesi G_M_Z hayır oğlum olacak Allah’ın izniyle 🤗 bende itiştirip duruyorum kolunu kanadını ama benimki hemen küsüyo 😂😂