Roza34_ G_M_Z Allah yar ve yardımcımız olsun o halde 🙏🏻😁 neyse ki zaman geçtikçe unutuluyor acısı kalmıyor 😂 Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin sabır ile ağrısız acısız 🙏🏻😁
1oguzannesi Busraaydiiin1 o haftalarda minik minik oynadına aldanma diye oku bunları ilerde kavgaya tutuşuyosun bebekle 😂😂
Fatoo33 Busraaydiiin1 şöyle bi 3-4 hafta sonra artık senide yerinden zıplatacak 😂 artık 36 ları sen ozaman düşünürsün 😂
Ranaikra 1oguzannesi 37+5 olduk hareket edince hem karnım hem alt tarafım açıyor herhalde çıkıyo diyorum bazen 😅
Fatime_gdl 1oguzannesi Bende 33+2′deyim şu an benim oğlan sanki içeride futbol sahası kurmuş top oynuyor adeta çok sert tekmeler yiyorum 🤭
1oguzannesi Fatime_gdl 😂😂 bende merak ediyorum içerde naptını topmu oynuyor basketmi atıyo bilemem ama çıkacak diye korkuyorum 😂😂
Nihanus 1oguzannesi 30. Haftadan sonra benimde bu gebelikte çok canımı yakmaya başladı hareketleri ilkinde hiç böyle değildi. Dik duruyor bebek doktor o yüzden olabilir demişti özellikle aşağıya vurduğunda çok acıyor çünkü
Ozlem2206 1oguzannesi ben 30.haftalara girdiğimden beri canımı yakıyor ara ara şuan 33 haftalığız özellikle ayaktayken karnım gergin olduğu için dönüşü bile can yakıyor çok fena hissediyorum 🥰 ama çok güzel elhamdulillah 💙
Elyesa_annesi 1oguzannesi 40. Haftada maalesef kalbime vuruyor sanki kürek kemiklerin batıyor bizimki dışa değil içe çalışıyor resmen 😢😢😢
1oguzannesi Elyesa_annesi o daha kötü 🙂 kaburgalarımı benimde sıkıştırıyo bazen oturamıyorum ayağa kalkıyor veya direk yatıyorum
Narmina95 Elyesa_annesi bende aynı durumdayım boynum sırtım Cook ağrıyor hiç Nefes alamıyorum bazen☹️🥴
1oguzannesi Sevinc86 evet 🤗 bir gelsede hayırlısı ile kucağıma alsam diyorum artık görmedim ama içimde büyük bir özlem ve hasret var nedense 😄
H-atun Bayanlar son aylarınız hep maşallah😊 sabahtan beri sag tatafımda gobeğimin üst kısmında inanılmaz batma var sizdede oldumu ?
1oguzannesi H-atun evet sık sık oluyodu bebek ve rahim büyüdükce oluyo . Bende karın büyüdükçe yanlarda inanılmaz gerilme ağrı da oluyodu
nuhunannesi42 1oguzannesi ayyy bende o günlere bı geleydi de benimde canimi yakaydi oğlum 😂20 haftalıgiz. Sırf hareketlerini hissetmek için yatıyorum hissedince aşırı mutlu hissediyorum böyle canım yana yana hissetsem bı diyorum
1oguzannesi nuhunannesi42 bende o haftalarda ayniydim 😂 30 lu haftalara gelsemde canımı yaksa diyodum şimdide kavgaya tutuşuyorum bebitoyla ne kadar geçimsiz anneye sahip 😂😂
H-atun 1oguzannesi dun geceden buyana yedi beni 🥰 hafifledi ama çok şükür batma hissi var hala geçer inşallah
Elyesa_annesi 1oguzannesi sanki birşey fayda etmiyor üfeliyorum yer değiştirsin kenarı çekilsin çekilmiyor 😢 doğmuyorda gece uyumak haram oturmak güç bela Allah hepimizin yardımcısı olsun