Tubaberen busee94 oyle düşünmüyorum ben çok beğeniyorum malesef eşimin sacma kafası çok yalvardım ikna olmadı 😔
busee94 Tubaberen bazı erkekler dediğim dedik malesef 😔 olsun sizinde içinize sinicek ortak bişey olur inşallah 🙏
Tubaberen busee94 malwswf öyle.😔 malesef utkudan başkası sinmiyor bende şimdilik Berkay ı okwyledim çünkü erkek de çok seçenek yok yani benim içime sinen olmadı utkudan başka. Ama bence siz kesin koyun ve sağlıkla alın kucağınıza 🌸🤲
busee94 Tubaberen amin tüm hamileler sağlıkla kucağına alsın inşallah umarım sizde eşinizi ikna eder koyarsınız ♥️
gizemkrgzl busee94 ay kimseyi dinlemeyin bence canım içinize sindiyse tamamdir gerisi boş insanların dediklerine kulak asarsak hiç karar veremeyiz 😂
busee94 gizemkrgzl doğru diyosun ama ister istemez insanın kafası gidiyo etrafın yorumlarından gerçekten 😔 hastane çıkışı yapıcak sayfa hala haber bekliyo ben daha bişey diyemedim kadına yani 😔
gizemkrgzl busee94 zor bı durum gerçekten karar vermek bizde hala dusunuyoruz bende 27 haftaligim çok zaman da yok yine de tam bu diyemedim kız olsa daha kolay olurdu benim için 🙄