Gamzeates Zeynep2461 ikili testi yaptırdım çok sukur temiz çıktı 12+2 de erkek dediler ama haftaya tekrar gidip netleştiricem şuan 14+2yiz siz nasılsınız :)
MTugba Zeynep2461 15 haftalığız :) hamilelik şuan çok rahat ufak tefek sızılar ve uyku problemi hariç. İkili test yaptırdım sonucu bilmiyorum daha. Cinsiyetimizi de öğrendik çok şükür oğlumuz olucak :) sizin nasıl
Meleq Zeynep2461 13+3 olduk ikili test yaptırdık pazartesi hem sonucunu göstercem hem cinsiyeti sorcam..
Canselheves MTugba bende bugn 15 haftalk oldm benmde oğlm olck doktor tüzde yüz dedi yanılma olmaz dimi
Seyhan-guner Bugun ikili test yaptırdım persembe cikicak sonuc.bir oğlum var uc yasinda birde kizim olsun istiyorum bugun ki kontrolde erkek tahmin etti yanilmam ama sen yinede biraz bekle dedi☺️
Zeynep2461 Seyhan-guner bnde 3 yaşında kızım var bnde oğlum olsun çok istiyorum ama Allah bilir artık saglıklıngelsinde:) bugun göremedi cinsiyeti göremeyince kız oluyomus büyük ihtimal
Gamzeates Zeynep2461 bacakları kapalıysa ondandır erkekler genelde bacak açık yatıyorlar hep ilk oğlumda hep açıktı bacağı 😂
sdymtl Neyse göstermezse de sabredeceğiz napalım :) benim bulantı devam ama aşırı değil artık. Ama ağzımın tadı bozuk ya hiç düzelmiyor.
Hakanbuse Zeynep2461 e nabizin varsa gorebilirsin sonucunun ciktigini 15 gün dediler bana da 4 gun sonra sonuclar cikti
Meleq Zeynep2461 ben de devlete gidiyorum canım değer olarak 4-5 güne çıkıyo ama rapor şeklinde sonuç 15 güne çıkıyo..kanı 18 ocakta verdim ben
tatlidusler Zeynep2461 15 haftalık olduk biz de. İkili testte sorun görülmedi şükür. ikili testteki doktor erkek demişti bu hafta kendi doktorum da onayladı. 💙
kendincebirii Zeynep2461 13+3 haftalığız daha cinsiyetini öğrenemedik haftasonu kontrolümüz var inşallah öğreniriz 🐣💞