Mrv58 Kaçıncı haftada yolculuk tehlikeli acaba kafam çok karışık 4 saatlik yol servis tarzı otobüsle 🙄🙄🙄
Busakts Mrv58 ben 19 haftalıkken yaklaşık 14 saat gidiş 13 saat dönüş yolculuk yaptım . 3 4 saat zaten sürekli yapıyordum riskli bir durumunuz yoksa hiç bir sorun olmuyor . Bol su , 2 saat dinlenme kaydıyla tabi
Srfe_01 Mrv58 bende seyehat ettım hatta yazmıştım bugun kontrolüme gıttım dr dedım ben seyehat ettım et bısey olmaz dedı korkma
Eda4119 Mrv58 4. 4,5 aylık arası arabayla 5 saatlık yolculuk yaptık eşimle birşey olmadı 20 gün sonra trenle yolculuk yaptım çok şükür birşey olmadı düşük tehliken yoksa eğer gidebilirsin tabiki doktoruna sorarak
Fatma-onal Mrv58 ben 9 haftalık olduğumda seyahat yapıcam 13 saatlik yola doktorum gezerek git sorun yok dedi bende biraz korkmuyor değilim ama öyle dediğine göre bir şey olmaz heralde
Mrv58 Reykaa bir hafta önce kontrolde bişey demedi gitme diye risk olsa dermiydi acaba bugün tam 33 haftaligim
Srfe_01 Valla ben 13 haftalık hamıleyken 8 saatlık yol 20 gün sonrada 8 saatlık yolu tekrar dönüş yaptım yarın kontrolüm var
Srfe_01 Her 1,5/2 saatte bır ayağa kalktım otobüste bır tur yurudum ve oturduğum yerde ayak bılek lerıme egzersizler yaptım kan dolaşımı olsun dıye bacaklarım da şişmedi şükür öyle bı rahatsızlık hıssetmedım
Mrv58 Aslında kendi aracimizla 22 gün önce 7 saatlik yol geldik bu sefer otobüs çok hoplatr mi hoplatrsa bişey olur mu diye korkuyorum
Mrv58 Srfe_01 teşekkür ederim şimdi yoldayım varis corabim vardı onu da giydim biraz stresleniyrm eşim mesuliyet sende feln diyor
moom222 Kızlar İstanbul izmit arası iki saat bnde gitmeyi düşünüyorum bir ay sonra sorun olur mu acaba 16 17 haftalık falan olcak
Mrv58 Eda4119 doktorum bir hafta önceki kontrlde bişey demedi yok gitme feln diye bugün yaptım yolculugum iyi geçti sukur
moom222 Eda4119 yok cnm her hangi bir riskim üç aydır da yatıyorum evde bol bol dinlendim zaten hiç yolculuk yapmadım doktor başından bari tehliken yok diyor
Eda4119 moom222 süper gidebilirsin bence bende öyleydim çünkü çok şükür iyiyim hiç bir sorunumuz yok kızımla 🥰