Zeynepli0135 happybaby123 banada 14 mart denildi 34+2 deyiz ama sanki martı beklemicek gibi hissediyorum
Prenseslerimm_3 happybaby123 benim son adet tarihi de 26 Haziran bu yüzden son adet tarihini baz alarak bana sezeryan için 25 Mart gibi olur dedi
Son_Almila happybaby123 bebeğin odasını eşyalarını vs her şey hazırladım sebebi de gurbete oluşum ani bişi olsa işim zor. Çantam meydanda sadece içi boş şuan 32 oldum an itibari ile 35 ten önce hazırlamam sanrm
Fabulousmom Lulikli aminnn 🤲🏽🤲🏽 21+6 da suyum gelmişti durdurdular. Ama şimdi doğum başladı. Bu zamana kadar sıkı takip edildim 🤷♀️
Sevinc86 Hzlkaya ayni hafdayayiz Bende 32. oldum 30. Mart Dogum ama sezaryan olacak Hayirlisi olsun ins 🤲🏻🤲🏻
Hzlkaya Sevinc86 benim ikinci sezeryan başıma ne geleceğini biliyorum sizinde güzel geçer İnşallah 🙏🏼
Gizematicii Son_Almila benimde şuan 32+3 Mart 30 u bulur dedi doktor kızım için ama sizce ne zaman gelir
Rabia_678 happybaby123 merhaba canım hemen hemene aynıyız benimde 31+5 bana 17 mart dedi bakalım sağlıklı gelsinlerde bebişlerimiz 🥰❣️
happybaby123 Rabia_678 aaaa erken dememiş mi 37 haftalık mı oluyor şimdi hesap edemedim her zamanki gibi😂
[silindi] Benim normalde sata göre 15 Nisan gorunuyor ama doktorum Mart sonuna gelir dedi neden öyle dedi bilmiyorum doğum şekli hakkında da birşey demedi ben şimdi Mart annesimi Nisan annesimi olacağım 😄
Feyzaveannesi elfmoom Yok Kuzum anne karnında bir gün bile dışarıdan daha değerli. Doktorum 39+0 da alaım dedi. Aslında 17 sine kadar beklemişken 1 gün daha beklenebilir 😂😂
Momydemet Son adet tarihine göre 16 Mart,ama sezeryan Olcam Martin 6 si gibi demişti doktor. 34+0 im. Geçen hafta nst de sancım çıktı,o tarihe kadar beklerse iyi yine 😪