Happybsrn happybaby123 😅😅😅 tekme at hareketli ol diyorum ama bizimki sadece dalgalı fln 🥴 öncesinde bayağı hareketliydi sonra durgun oldu
happybaby123 Happybsrn geceleri bazen deliriyor benim ki canım acıyacak sanıyorum ayy geliyor gelmekte olan acı diyorum ama acıtmıyor şu an sağolsun pırçom 😂😂
Hzlkaya Feyzaveannesi ben hazırladım 32+0 🙋🏻♀️ Bi kızım var 16 aylık onunla zor olduğu için iyice ağırlaşmadan ufak ufak hazırladım bi kaç eksik kaldı onları da tamamlıyorum artık bagaja atacağım valizi 😂
semakulekci happybaby123 34+5 mart 11 gözüküyor ama bizim kız erken gelecek gibi yaaa geçen nst de sancım çıktı 🥲🤭 umarım dayanır.
Gunes00mavi UmutsuzPolyanna benimde normal de 6 Nisan ama sezeryan olacağı için bakalım ne zman gelecek bizde 31 olucaz 00.00da ☺️☺️
Gunes00mavi UmutsuzPolyanna evet ikinci gebeliğim buda sezeryan olacak heyecan korku hepsi biarada ☺️
Lulikli happybaby123 geç döllenme 26 haziran olarak girdiyse doktor ordan takip et canım benim de geç döllenme normalde 31 mayıs ama 9 haziran olarak düzenledik ordan takip ediyorum ben. Yoksa 35+2 olmam lazım şuan 🥲
UmutsuzPolyanna Gunes00mavi ay benimde 2. Dmdmdjjdjd🤣🤣 5 yıl oldu diğer doğum olalı hiç bir şey hatırlamıyorum 🤣🤣
Feyzaveannesi elfmoom Kuzum benimde Sezeryan 39+0 da olacak. Benim son günüm 24 Mart. 1 hafta maks 10 gün erken alırım dedi oda 2.doğum olduğu için. Bugün 39 da alırım dedi oda 17 marta denk geliyor 😊 erken değil yani aramızda 3 gün oluyor sadece ❤️
elfmoom Feyzaveannesi hıııı, normalde de 2 gün var zaten. korktum ben de neden senin doktor daha erken alıyor diye 🤫🤭 18 martta alsın bariii, güzel tarihh
Fabulousmom 34+5 ten yazıyorum. Erken doğum sebebiyle suni sancı çekiyorum şu an. Mart annesi olacakken Şubat annesi oluyorum 🙈😊
211212g happybaby123 34+3 haftadayım 2 martta ssezeryan günümü aldım 🥰ilk hamilelikte 38+5 doğum olmuştu şimdide 38+3 genelde 38 haftalarda gün veriyorlar☺️
Feyzaveannesi elfmoom Yok Kuzum anne karnında bir gün bile dışarıdan daha değerli. Doktorum 39+0 da alaım dedi. Aslında 17 sine kadar beklemişken 1 gün daha beklenebilir 😂😂