ElifKural Vitamin olarak folik asit kullanıyorum kullananan varsa uyku yapıyor mu bana aşırı derecede uyku yapıyor
Ebbrruu ElifKural folik asitten mi bilmem ama başım yastık görür görmez uykuya geçerdim hatta başım yastık görmeden de hop geçerdim ilk 3ay ama sonra geçti o haller uykusuz geceler başladı 🙈
SelmaGl ElifKural ben hamile kalmadan öncede yaklaşık 1 yıl folikasit kullandm bebek düşündüğümüz için gece yatarken içiyordum öyle uyku yapma gibi bi problem olmadı bende o hamileliğin ilk aylarında olan sersemlik uyku halleri 😊
Muhammedamine ElifKural ben gebelikten 3 ay önce kullanmaya başladım uyku fln yapmadı gebeliğin ilk 4 ayı uykuya meyil gebeliğin belirtilerinden biri bence folik asitle alakası yok
Bayby ElifKural 😅😅😆ilk üç ay zaten öyle olman cok normal snra geçiyor bn 8.ayımdaym smdi sanki tekrar basladı bende ugku halleri 😛
ElifKural Ebbrruu ya bende bu ilacı içmeye başladıgımdan beri yastıktan başımı kaldıramıyorum artık benimle dalga gecer oldu herkes yeter bı kalk falan dıye 😂
Ozteber Hamileliğinin ilk 3 hatta 4 ayı hep uyukladım ama hiç folik asitten olucağını dusunmemistim😊 ilk aylarda vücutta sersemlik oluyo bu gayet normal vücut bebek için daha fazla çalışıyo yoruluyo😊
ElifKural Ozteber ondan mı diyosunuz 😂 benim henüz yeni daha 5 haftalık ve öğreneli 4üncü günüm ama sürekli uyur gezer haldeyim buda kötü bi durum 😂
Ozteber ElifKural geçicek merak etmeyin biraz vakit var ama deger8ni bilin uyku kadar güzel bisi yok 38 oldum ben koca gobek ten dönemiyorum sıcak olunca uyuyamiyorum😂
1850 Muhammedamine katılıyorum bende gebelıkten once kullandım hıc uyku yapmadı. Bazı kişilerde hamılelık belirtisi olarak ilk 3-4 ay aşırı uyku oluyor bencede ondan . Folık asiitin oyle bır yan etkısı yok. Progestan desenız tamamda.
ElifKural Muhammedamine ben normalde uyku seven bir insan olmadğımdan bu hallerim biraz garip geldi ona bağladım sanırım 🙂
ElifKural Ozteber allah yardımcınız olsun vallahi cok güzel duygular bunlar rabbim herkese yasatsın daha ben yeniyim 5 haftalık bebeğim rabbim elimize sağ salim almayı naso etsin ☺️
tco ElifKural uyku folikten degildir. Hamileligin baslarinda mide bulantisi gibi cok sık gorulen bir durum. Benim folat degerim cok yuksekti o yuzden folik asit cok kullanmadim. İlk aylar gozum kapali geziyordum resmen ayakta uyuyordum😂
Muhammedamine ElifKural bende değilim ama ilk 4 ay bulduğum yerde uyudum yemek yemek için ve tuvalete kalktım ☺️ Geçti çok şükür
ElifKural deletedmom6295 vallahi sabahtan beri uyuyorm kalkıyorm bişiler yiyorum lavabo işlemi görüyorum yatıyorum gliba bebiş uyutuyo ☺️