SevgiErden Kizlar kan verdim ama ben 3 4 gün DUPHASTON kullandım doktor a eğer gebeysem zararı olur mu dedim olur dedi yaa çok moralim bozuldu çok araştırdım aslında hamilelere bile belli bir süre verilmiş hamilelik öncesinde kullanan olmus 😒
mrvsrcn SevgiErden hayır canım duphaston bebeğin tutunmasına yardımcı bi ilaç eğer gebeysen zarar vermez doktorum banada verdi olurssa tutunsun olmazsa adet olayım diye hamilelere de veriliyor korkma
Crnace SevgiErden o doktora gitmeyin bir daha 🤦🏼♀️ muhtemelen kadın doğum uzmanı değildir. Duphaston gebelik boyunca güvenli kullanılan ilaclardandir. Zaten bebeğin tutunmasına yardımcı olur.
Gizmo55 SevgiErden ay canım sen hamişsin ya 🤩🤩 baya gecikmen olmuş kan testi verdin mi benim gecikmemin 12.günü 7.günde kan negatif çıkmıştı hala regl olmadım 😒
SevgiErden Gizmo55 verdim bugün canım ins hamisimdir bakalım duphaston kullanmam kafama karıştırdı şimdi hata mı yaptım acaba 😌 bide ilk 10 dk değil sonradan çıktı benim silik çizgiler 🙈
Moonlighttt SevgiErden Geç döllenme olduysa canım çizgiler ondan dolayı silik çıkabilir RABBİM hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evladlar nasip etsin inşallah içini ferah tut güzel haberlerini bekliyoruz 💃🏽 🌸
Gizmo55 SevgiErden sonradan da çıksa aşırı silik değil canım bence var güzel haberlerini bekliyoruz 🤩🤩🤩belirtilerin neydi canım kasık ağrısı varmıydı sendede
SevgiErden mrvsrcn ayy çok sevindim şuan o zaman sabahtan beri araştırıyorum gebeliğe zararı var mı şuan biraz rahatladım o zaman 🙏
SevgiErden Gizmo55 vardi canım gogsumde dokununca ağrıyordu genelde adetten öncede olurdu bende başka bir belirtim de yoktu hayirlsii bakalım 🥰
Gizmo55 SevgiErden ay hadi hayırlısı güzel haberlerinizi bekliyoruz kan sonucu beklemekte çok heycanlı ama bence var böyle silik çizgi görmedim kızarık basbaya🤰😍😍
Gizmo55 SevgiErden çıktı mı canım özelde yaptırdıysan e nabıza düşmediyse arayıp mail atmalarını isteyebilirsin ben heycanlandım burda 🤣
Gamze1013 SevgiErden canım İnşallah vardır ama işe gidip gelmişsin yanılma payı çok fazla ben ilk evlendiğimde bebek istemiyordum ve hamilelikten şüphelenip test yaptım ilk 5-10 dk bir şey çıkmadı sonra filme dalmışım 1-2 saat sonra iki çizgi çıktı böyle hemen doktora gittim yokmuş . 10 dakika sonra testler bozulabiliyor . Şimdi gebeyim ve ilk damlattığım gibi çift çizgi çıktı istersen bir kan testi ver .
SevgiErden melekzehra yaa ne kadar güzel darisi bebek bekleyen hepimizin başına olsun sağlıkla kucağına al minigini 🍒🥰