AngryBirds Kayabusra35 Merhaba, bende acil dış gebelik için ameliyata alındım cumartesi günü, hem de tüp bebek tedavisi ile hamile kalmıştım😢 Doktorunuz süreç için neler söyledi, nasılsınız? Toparlanabildiniz mi merak ettim 😂
Sosyalbiri Acemianneee08 Merhaba canım konunun üzerinden çok zaman geçmiş ama merak ediyorum. 2 gün önce Laparoskopi ile benim de sol tüpüm alındı. Doktor rahim filminden felan bahsetmedi. Ameliyat sırasında rahmimi sağ tüpümü kontrol etmişler sıkıntı yoktu dedi.Sizin diğer tüpünüz ameliyat esnasında kontrol edilmiş miydi? Yoksa edilse bile yapışıklık olabiliyor mu?
xEndless Sosyalbiri Öncelikle çok geçmiş olsun bende ameliyat oldum doktor bana da sıkıntı yok dedi ama kontrole gittiğim zaman doktorum ameliyat sonrası idrarında mavi bi sıvı var mıydı diye sordu bende hayır dedm o zaman kontrol etmemişler dedi ve Rahim filmi istedi
haticeyildirim Benimde sağ tüpüm alındı biraz daha geç kalsaydım ölcek mişim hatta iç kanama getirmiş patlamış tüpüm bnm ihmalkarlığım yüzünden dış gebelik olabilir demişti doktor bn anlamayıp kontrole gitmemiştim sonrası saten feci sancı ile apar-topar hastanelik oldum tüpüm patlamış bi sene korun dedi doktor bana tahmin kendine gelsin dedi şimdi hamileyim kızıma 6 buçuk aylık allah isteyen herkese nasip etsin 33 yaşındayım normal oldu
Sosyalbiri xEndless ayy ameliyat sonrası sonda vardı ve 1 lt olmadan çekmediler o sırada bende çok iyi olmadığım için sondaya bakmadım yani bu durumdan asla emin değilim 😣 çok teşekkür ederim bu arada canım. Sana da çok geçmiş olsun 🤲🏻.
xEndless Sosyalbiri Bende de aynı şekilde sonda vardı bakmadım hiç aklıma da bakmak gelmedi sen diyince bi kafama oturdu 🙂
Kayabusra35 Üzerinden zaman geçti diğer tüpüm kontrol edildi mi hiç hatırlamıyorum ama şuan 5 haftalık hamileyim bir kaç korumasız ilişkiden sonra hamile kaldım canım darısı isteyen herkese inşallah bu bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım umarım bende