yarmagul Bugün kontrolümüz vardı 2250 olmuş bıdığım sizde durumlar ne ? Bide kafası 35 le uyumlu dedi kötü bişeymi dedim hayır dar kazaklardan zor geçer dedi böyle bişey duyan oldumu yada bebeğinde bu durum olan ??
Mrvsmt2502 yarmagul benimkinin 30 da kafası 33 çıkıyordu ben koca kafalı diye seviyprdum eşim beynini büyütmüş işte akıllı olacak dedi 😂 doktor bi sorun görmedi bizde de
Zeytin20 yarmagul 32+4 teyiz. Cumartesi kontrol vardı hava -28 derece araba arıza verdi gidemedik. Doktorla mesafe 2 saat. O kadar merak ediyorum ki çatlıcam 😂
Derya_Ayaz yarmagul Bende 32+0 da gittim 2200 kafası da iki buçuk hafta önde dedi bı sıkıntı olur mu dedim normal doğum olmayabilir dedi
yarmagul Elifimm1 zaten son aylar eğer gelişim sıkıntısı yoksa en aşşa her kontrolde 1 kg almış oluyolarr
Poyrazinannesi003 Kızlar normalde bnm hesaplamaya göre 33+4 dün doktora gittim 33+3 tu ama doktor bana 35 haftalik 2800 gram dedi ben hangisine göre hareket edeceğim ?
Hzlkaya Poyrazinannesi003 son adet tarihine göre doktorunun hesapladığını baz alacaksın ultrason önemli değil yanılma payı çok çünkü bebeğin pozisyonuna göre değişiyor
Hzlkaya Bizimde perşembe günü kontrolümüz 29da 1700dü bakalım kaç oldu 😂 ultrason ölçümlerine çok takılmayın yanılma payı çok
Hzlkaya yarmagul benim kızımda 4200 dedi doktor ama 800 gram oynayabilir altıda üstü de olabilir dedi 3750 doğdu 😂