Eda_Esen Mihraaksa-nin-annesi Bende 13 de öğrendim canm doktor %90 demişti öyledi oldu oğlum olacak bizim paşanın ayaklar hava da al bak pozisyonu vardı netti
Deletedmom_33 Mihraaksa-nin-annesi 11+6 da büyük ihtimalle erkek dedi doktorum ikili testte. 17+0 da kesinleşti pipiyi gördük. 21+1 de detaylı da doktor tamam pilini gözüme sokma gördük diyerek cinsiyeti söylemişti 😅😅
burcusami 11de erkeğe benziyor dedi 13de kesin dedi doktorum, hem cihaz hem doktor tecrübesi hem bebeğin duruşuna bağlı
Meri3220 Aselinkooo iyi gözün aydın artık gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤗
Meri3220 Melekk12 şuan hatırlamıyorum 2linin kaç çıktığını da normal çıkmıştı şükür. Cinsiyeti de cinsel organına göre söyledi neye göre söyleyecek 😅 pozisyon iyiydi ama değişir o haftada belki diye net konuşmamıştı
Budiss_Moms Mihraaksa-nin-annesi Ben ikili tarama yaptırmadım ama ikili taramadan sonra değişen çok kişi biliyorum. 11+5 de kıza benziyor dedi. Sonraki hafta fetal DNA testinde kesin sonuç verdiği için erkek olduğunu öğrendik. Doktorumuz da 14+1 de ultrasonla baya bi uğraştıktan sonra istediği pozisyonda gördü sonunda 🙈😉
DnzDrn haftada ikili testte erkek çok büyük ihtimal dedi. 14. haftada pipisini açmış salmış meydana gösteriyodu direk 😂
irem-Dora Mihraaksa-nin-annesi 12.haftada muhtemelen erkek dedi doktorum, 17 de kesin erkek dedi detaylıda da garantilendi 😊 alanında iyiyse, bebiş de kendini gösterirse net bir şekilde öğrenirsin inşallah
Ayselosman Mihraaksa-nin-annesi 20 .haftada ogrendim ki bence en uygun haftalar cunku erken ogrenip degisiklik olmasi daha kotu