Mihraaksa-nin-annesi Ikili tarmada 13. Haftaya gircem erkek ise hemen belli olur mu tarama testinde yanılma payı oluyomu
Ezgicck Mihraaksa-nin-annesi canım valla benim 12. Haftada ikili testte büyük ihtimal erkek gibi dedi 15+6 da kıza benziyor dedi 18 de tekrar gidicem bakalım netleşecek inş 😂
Cigdemmylmzz Mihraaksa-nin-annesi canım 12.haftada erkek gördü anladım ama bana söylemedi haftaya da aynısını görürsem söylicem dedi 13.haftada erkek dedi ama hep bi şüpheliydi çünkü benim oğlan hep bacaklarını kapatıp oturuyordu ben fotoğraf bile alamıyordum 😂 19. Haftamda %99.9 diye erkek olduğuna ikna olduk artık 😂
Edadrmz Mihraaksa-nin-annesi 13.haftada öğrendim ben cinsiyetimizi o biraz doktorun tecrübesine bağlı 😊
yarenaygk34 haftada öğrendik doktorumuz %90 erkek dedi şu an 21. haftadayım değişmedi erken gösterdi cinsiyeti hemen açtı bacak arasını biz bile net gördük. İlk oğlumda 16. haftada doktor yarım saat uğraştı göstermedi bayram öncesiydi yarın yarım gün burdayım sabahtan gelin bir daha bakalım size bir bayram müjdesi verelim dedi. 16 da öğrendik
FHKK Mihraaksa-nin-annesi 15 haftalıkken doktor göremedi göstermiyor dedi 🙈18+2 olduk daha belli değil 😂😂
Meri3220 Mihraaksa-nin-annesi 12.hafta 2li tarama testine gittiğimde erkek gibi ama 16da kesinleşir net bişey söylemek zor demişti 16da değişmedi detaylıda bir sürpriz çıkmadı
Aselinkooo Meri3220 hahah valla öyle gibi oldu 🤣 devlete gitmenin eksi yönü. Bu sefer net gördüm eminim artık
Meri3220 Melekk12 şuan hatırlamıyorum 2linin kaç çıktığını da normal çıkmıştı şükür. Cinsiyeti de cinsel organına göre söyledi neye göre söyleyecek 😅 pozisyon iyiydi ama değişir o haftada belki diye net konuşmamıştı
KkkkBbbb https://imgyukle.com/i/oFmfGH Bi bana da bakar mısınız 2 Li taramada bugün söylemedi doktor çok uyuz biriydi
Meri3220 Aselinkooo iyi gözün aydın artık gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤗
Bkt1262 Mihraaksa-nin-annesi ikili testte %60 kız dedi 17. Ci haftamda erkek oldugunu öğrendik tam detaylıda netleşti. Ondan sonra alışveriş e başladım