Deletedmom_85 Kvser bende geçtiğimiz Bi iki aydır psikolojim bozuk gibi sürekli test alıyordum bakıyordum falan. Ama saldım artık nasip. Siz kaç aydır istiyorsunuz kuzum? 😊
Kvser Deletedmom_85 ben 7 aydır istiyorum bu ay da olmazsa 8 ay olacak 🥺 sen kaç aydır istiyorsun canım .
Deletedmom_85 vveraa inşallah belirtidir canım. Bende hiç bir ay belirti yok olduğu zaman nası Bi belirti olacak çok merak ediyorum açıkçası 😄
vveraa Deletedmom_85 valla bebiş değilse yandım bişey çıkar kesin🥲 varsada hepi topu 12 günlük bebek vardır bu kadar erken belirtide saçma 😂 uygulamadan çıkmıyorum artık delirmeme az kaldı🤣🤣
Deletedmom_85 vveraa takmayın diyorlar ama ciddi anlamda takmıyorum takmayınca da olmuyor. Tamamen nasip işi psikoloji falan o bu bahane. Tabi ki Bi etken olabilir ama Allah diledikten sonra psikoloji falan fasa fiso
Pemberuya Deletedmom_85 aslında vakti zamanı var görümcem 6 yıllık evli bugün hamilelik haberini aldık inanıyorum bizlerinde olacak kuzum Allahin izniyle 🌸☺️
Deletedmom_85 Pemberuya ah kuzu inşallah ya vallahi çok istiyorum 🥲 hadi gözünüz aydın çok sevindim sizin adınıza
Deletedmom_85 vveraa aayy. Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah. Öyle düşünme ya belki de değildir
pims Deletedmom_85 12 13 bat belirtimi psikolojikmi bilmiyorum ama kasık ağrımm var haricinde başka bişeyim yok
Deletedmom_85 Hgmom1 anaa yarın yani kız 😄 bir şey kalmamış şurada. Test yaptın mı ne zaman yapacaksın?
Hgmom1 Deletedmom_85 vallaha hiç yapmadım nasıl sabrettim kendime bile şaşırıyorum ama bu sefer hiç düşünmek istemedim hatta ayın 4′e kadar beklicem direk kan testi verecem 🤣🤣