duygulu62 Kızlar şubata girdik artık marta bısey kalmadı heyecan bastı benı. Suan 31+2 olduk sezeryan olucak büyük ıhtımal martın ortasında doğururum 😀
gldn065807 duygulu62 bende 31+2 yim yani çok büyük heycanla kızımı bekliyor umut ediyorum insllah martin ortasında sağlıkla doğar valla nefes alamıyorum uyuyamıyorum bel ağrısı mahvetti sağlıkla zamanında gelsinler ☺️
Anneoluyorummmm @duygulu62 bende bugün tam 30 haftalık :) çok az kaldı ya benimde sezeryan büy0k ihtimal mart sonu demişti doktor ama belli de olmaz belki ortasıda olur 😁
Momydemet Aycan051415 aynıyız sizinle,ben de yarın 34 oluyorum. Sanciniz oluyor mu arada ya da bebek toplanması
Serapds Biz de 33+4 olduk bugün 18 mart gözüküyor son adet tarihime göre bakalım bekliyoruz 😊 hastane çantamı bile daha hazırlamadım çok üşeniyorum her şeye 😃🙈
Pamukummm Serapds bende 34 oldum ve hic birsey hazırlamadım henüz tahmini doğum ne zaman belli mi sizin☺️
Gizmo90 33+1 im çok heyecanlı 🤰🏼 Martın başından itibaren bekliyorum yavrumu sağlıkla gelsinler 🥰 ay çok az kaldı oysa ne kadar çok vardı 😬
Aycan051415 Momydemet hemde Cook 1 1 aydır filan oluyo doktor normal doğuma hazırlık diyo ama işte insan bi tedirgin oluyo
Busra2013 duygulu62 35+0 mart 8 gozukuo ama ben yatalak olduk resmen vajına sırt agrısı sankı taşın ustunfe uzanıom o kfr cok agrıo sırtım korkuom erken gelck dıe 38 de gelse frna olmz sıbat sonu😂
Sinem_20 duygulu62 Bende 32+4üm sezaryen olduğu için 15 mart doğum insallah🥳 hiç gecmicek gibi geliyordu şimdi çok az kaldı🥲
Mamatobe duygulu62 Ay bende 31+1 im normali denemek istiyorum sezeryandan da korkuyorum gerçi ikisinden de korkuyorum 😄
lunam 32+6 yım, martın 23ü görünüyor doğum ama bakalım küçük hanım ne zaman gelmek isteyecek 😄 sona yaklaştıkça heyecan da artıyor, ee tabi ağırlık da artıyor. Bebiş fena toplanıyor bu aralar.
Canselyaren lunam sizinle ayniydik bebek 2 hafta öne geçti bizim😊 sat tarihimi deistirdi doktor 17 Mart olarak yazdı bklm ne zmn gelecek😊😍