Because Arkadaşlar grip nezle değilim ama sık sık hapşırıyorum 😵💫 bunun hamilelikle alakası olabilir mi acaba?başına böyle bir şey gelen var mı 🥲🥲🐣🐣
GAPB95 Because 1 aya yakın bende bu konudan bıkkınlık geldi gece kalkıyorum lavaboya bi başlıyor burun akıntısı hapşırma 1 saate yakın sabah kalkıyorum aynı şekilde anlam veremiyorum
zamloss123 Because bende hapşırıyorum hatta bazen altıma kaçırıyorum hamilelik gerçekten çok farklı Bi dönemmiş onu çok iyi anladım 🤦♀️
Morprenses Because benim alerjim vardı ilk aylar doktora sormuştum zarar vermez dedi ama tutmayın hapşırırken
Pptya Because ben ilk haftalarında çok hapsiriyordm hatta bikez kasılma olmuştu çok canım yandı doktoruma sordm hemen hapşirmaktan bişey olmaz dedi
Stmom Ileriki zamanlarda idrar kaçırma ihtimali var denendi 🤣🤣 Ben hasta oldugum içinde gündür hapsiriyorum bazen kacabiliyor 🤷♀️🤦♀️
Because Gamze__79 maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻 Hapşırma ne zamandan beri var peki ben 8 haftalığım bir-bir buçuk haftadır hapşırıyorum burnumun içi kaşınıyor 🤧😅
Gamze__79 Because saol canım Rabbim sanada sağsalim kucagına almayı nasıp etsin 3 haftadır felan var canım yanlış hatırlamıyosam
happykis12 Because ay bendede aynı şey var daha 2-3 haftalık hamileyim sürekli hapşırıyorum ve kasık ağrısıda var biraz korkuyorum bişey olucak diye