Eslem_1 hayır canım 2 li 3 lü testimde çok iyiydi ensesi burnu ölçüleride iyi öyle olunca doktorum down olduğunu ben düşğnmüyorum demişti

deletedmom87894 her bebekte damar geçiş yerleri farklı olabiliyor mu o zaman acaba ? Ben detaylıya gitmedim daha bilgim yoktu burada yapılan yorumlardan görüyorum 🌸 detaylı ultrason perinatolağa mı gittiniz radyolojiye mi

Eslem_1 radyolojiye gitmiştim canım olabiliyor tabiki ama işte down sendromlularda daha sık gözüküyor diye test istiyeniliyorlar

deletedmom87894 sadece sağda olması gereken damar solda dedi. 😔 Çok üzgünüm ilk bebeğim bugün reddettim test vermeyi yarın gidip vereyim diyorum şimdi öğreneyim birşey varsa

BayBaby sendrom değilki Sadece arsa Bir ihtimal Down sendromulu bebeklerde Olabiliyor benim 3 yaşındaki kızım Arsalı Gayet sağlıklı Bir sorun oluşturmuyor her sene kardiyoloji kontrolümüz oluyor şuanda 36 haftalık hamileyim oğluma Ve bu bebeğümdede arsa var bütün taramalarım ense Kalınlığı burun kemiği Temizdi Sadece Arsa var Amniosentez onay vermedim kızımdada aynı süreçti hakkımızda hayırlısı🤲🏻

Burcu_akbb Allah sağlıklı uzun ömür versin evlatlarınıza 🙏 ben ilk defa duyduğum için ve bilgim olmadığı için çok endişeliyim 😔 bugün reddettim amniyotik testi ama içimde şüphe kaldı yaptırıp yaptırmamak konusunda 😔

BayBaby şunu sorun kendinize Sıvı aldırıp sonuç denildiği gibi çıksa naparım Eğer sonlandırmak gibi bir düşünceniz yoksa Rabbime bırakın 🤲🏻 Sıvı aldırmanında riskleri var Ben ikisindede red ettim ve yek başına Arsa İhtimali düşük

BayBaby kızımda siz gibiydim Aytıntılıda Öğrenince süreçler Felan Dedim kendime Öğrensem nolacak Son verecekmiyim hayır ozamn hiç olmamış gbi yaşa dedim 37. Haftada gelişimi geriden diye aldılar doğunca Rabbim bana güzellik nasip etmiş 🤲🏻 Sesizce bekledim çünkü Ve tek başınada arsa çok düşük ihtimal 3 haftaya oğlum gelecek dünyaya ozamanda yazarım size İnşallah oğlumda sorunsuzca gelecek dünyaya

Amin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏 Allah bizlere bağışlasın evlatlarımızı. Çok sevinirim yazarsanız sizinle konuşmak içimi rahatlattı 🥲

BayBaby merhaba benimde ikizlerimden birine kondu. Çok araştırdım arsa teşhisi dışında bir bulgu yoksa sıkıntı olmuyormuş. Kadın doğum dokturumda arsalı çok doğum yaptırdım birşey yoktu dedi.ben sıvı felan aldırmadım.allah ne yazmışsa o olur.rahat olun🙏🏻

Angel26 Allah sağlıklı uzun ömür versin evlatlarınıza 🙏 doktorun bana direk testi yaptirmalisin demesi beni strese soktu ama burda okudukça içim rahatladı sağolun yazdığınız icin

Eslem_1 ben rutin kadın doğum doktoruma gittim o dedi ki kalbinde şüpheli birşey görüyorum rapor yazdı perintologa gittim. Perintolog 30 40 dk ultrason inceledi riskli ve anormal bir durum olunca bakıyormuş, herşey yolunda ilerliyorsa bakmiyormus

6 gün sonra

Merhaba anneler 37+1 de Geldi oğlum dünyaya dün doğdu Arsası vardı çok şükür dedikleri gibi çıkmadı Gayet İyiz sağlıklıyız