Nur-01-35 Medine46 yok canım bir şey başlamadım biraz daha zaman geçsin istiyorum 7 aylık ve sonrası dusunuyorum
Elifelbb esraserdar34 bi zıbın bi bez yeter boşver 😂🥰 kışa doğru 6 aylık olurlar tatlı peluş tulumlardan gıydırırız o zamanlar
Kuzusununanasi https://resimyukle.io/r/rQYwyDsDiv Bu uygulamayı ilk indirdiğimde çocuk istiyoduk o yüzden isim kısmına öylesine şanslı velet ve annesi yazmıştım. Üstüne hamile kaldım değiştirmedim kaldı öyle😂
Bhr21 [silindi] evet cinsiyeti kız 15. haftada öğrendim 🤗 hareketlerini hissediyorum çok net şekilde . Geçen iki hafta önce kıpırtı gibiydi ama şimdi çok iyi hissediyorum . Siz de öğrendiniz mi cinsiyetini
[silindi] Bhr21 14. Haftada yüzde doksan kız olduğunu söyledi şuan 17. Haftadayız ama hala hareketkerini hiçççç hissetmiyorum moralim bozuluyor 😔😔😔😔😔 kilo var acaba o yüzden mi
Oznuraltan  En küçük biziz sanırım ☺️ Şu anlık ismimiz cinsiyetimizi öğrenmemize daha çok olduğundan bilinmiyor ☺️
SahraKubra QueenMommy Uygulamada daha 26 günümüz var ama riskli gebelik olduğu için haftaya sezaryen 🙈