[silindi] Bhr21 aaaaaaa bende 17+1 aynıyız cinsiyet öğrendiniz mi ve hareketlerini hissediyor musunuz acaba bebeğinizin ☺️☺️
Bhr21 [silindi] evet cinsiyeti kız 15. haftada öğrendim 🤗 hareketlerini hissediyorum çok net şekilde . Geçen iki hafta önce kıpırtı gibiydi ama şimdi çok iyi hissediyorum . Siz de öğrendiniz mi cinsiyetini
GamzeMikail https://imgyukle.com/i/oFfPqj linkin yanına 🌸🌸 koyunca kendim bile açamadım o zaman farkettim açılmadığını, bizim de az kaldı teyzesi , bebişler sağlıkla doğar umarım…
esraserdar34 Elifelbb benimki de Haziranda gelecek inşAllah. Yaz bebeği olacak ve o sıcakta insan ne giydirceğini be yapacağını bilemiyor 😕
Imasleeper esraserdar34 yenidoğan nede olsa yinede üşür annesi uzun kollu giydireceksin mecbur ama sarıp sarmalamayacağız benim de mayısın başı gibi gözüküyor 🥲
Elifelbb esraserdar34 bi zıbın bi bez yeter boşver 😂🥰 kışa doğru 6 aylık olurlar tatlı peluş tulumlardan gıydırırız o zamanlar
Imasleeper QueenMommy 27 haftalık olarak yazılsamdaa, annemin adet gününü bugün itibari ile yakaladım teyseeeler artık 28+5 oldum 🥰
prensannesi1649 ggkca ya Allah’ım bana da nasip etsi ins Erken gelmez benim oğluşum da böyle sıfırı görürüz şimdi sanki ben sona gelmişim gibi heycan yaptım