Nur-01-35 Medine46 yok canım bir şey başlamadım biraz daha zaman geçsin istiyorum 7 aylık ve sonrası dusunuyorum
Selenin-annesi QueenMommy Bugün doktor kontrolümüz vardı bebek doğum kanalına girmiş dedi heran gelebilir hazırlıklı olun dedi doktorumuz biz daha 3 haftamız var derken şok olduk 😁😁🎈🎈
Binnur81 miyopmom hadi ya bnde erken gelsin istiyorum 39 falan çok rahatsızım oyuzden agrilarimdan dolayı demekki 40 beklim ben😅
miyopmom Binnur81 ya aslinda bellide olmuyor kimi erkende geliyor insAllah hakkinizda hayielisi olur 🥰
suleesrky Vmerve Ya ne güzel 😍 40 haftaya göre hesaplayınca tahmini doğum tarihi 11 Haziran dedi doktorum ama tabi kesin değil. Mayıs sonu haziran başı diyebilirim dedi 🥰 Sizin ?
QueenMommy Momonlyn https://imgyukle.com/ suraya resmi yükleyin sonra resmin üzerine basılı tutun kopyalayıp burda cevap kısmına yapıstırırsanız olucaktır
Odilnaz QueenMommy bu hangi uygulama acaba happy mommu her telefonda değişik mi görünüyor yada başkami
Yesim619 MerveAknc cinsiyet için henüz erken yirmi gün sonra kontrol um var o zaman öğreniriz inşallah