esraserdar34 Elifelbb benimki de Haziranda gelecek inşAllah. Yaz bebeği olacak ve o sıcakta insan ne giydirceğini be yapacağını bilemiyor 😕
Puki QueenMommy görümcem açtıydı bana uygulamayı ilk başlarda bu kadar oluyo diye öyle yazdıydı kaldı öyle 🤗
Nur-01-35 16 +4 günlük olduk ikizlerim büyüyor karnında cok kaşıntı başladı. Uykusuzluk da var gün içinde sürekli uzanmak istiyorum
QueenMommy Nur-01-35 Kaşıntın çok mu var tahlil yaptırdın mı canım Karaciğer enzimlerine bir baktır istersen
csmaknc QueenMommy maşallah 🧿 allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bizim ki daha minnak 😂🥴
QueenMommy csmaknc Yaaa gözlerim pıt pıt Bizde bu zamanlardan geçtikk Senn haftanda ben ne zaman 30 lara gelicem diyordum göz açıp kapatıncaya kadar geçiryormuş meğersem 😂 Şimdide ne zaman doğurucam artık diye sabırsızlanıyorum 2 hafta kaldı 🌸☺️💙
Binnur81 miyopmom hadi ya bnde erken gelsin istiyorum 39 falan çok rahatsızım oyuzden agrilarimdan dolayı demekki 40 beklim ben😅
csmaknc QueenMommy Ay bende cinsiyetini öğrensek heyecanı sonra hareketlerini hissetsem derim 😂 Allah’ın izniyle kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻❤️