Saadetali mymomaysegul normalde tatliyahayir diyemeyen ben hamileligim boyunca tiksinmistim .yedigimde kusuyordum.bi oglum oldu.bence tatli tuzlu eksi ile alakasi yoktur yada bende uymadi bu olay😍
Goz-deeee mymomaysegul Kişiden kişiye değişio bende hep ekşi yedim tatlıdsn midem bulandı ama oğlum oldu
Ates1407 mymomaysegul canım 17 haftalık hamileyim tatlıdan nefret ediyorum o derece midem almıyor tek istediğim limon yemek😂 kızım olucak inşallah🤗
prensannesi1649 mymomaysegul ben tatlı hiç yemedim görünce midem bulaniyordu kız dediler ama şu anda 7 aylık olduk ve cinsiyeti erkek değişiyor yani
sehrengiz_8 mymomaysegul öyle bir şey yok canınız tatlı yemek istemiyor. Yani tatlı yemedim oğlum oluyor.
Gizgizgiz mymomaysegul benim öyle oldu tamam ekşide aşermedim ama tatlıdan baya bi tiksindim 4 ay ağzıma şeker koymadım. Kızım oluyor gerçeklik payı var bence
miamom mymomaysegul ben ki tatlı krizleri yaşardım 😂 hamile kaldım tatlıdan tiksindim 😂 kızım olacak 🥰
Sumeyyeky mymomaysegul sürekli turşu istedim tatlıya aşıkken tiksinmiştim kızım olacak hurafe sonuçta ama tuttu bende de 😀
Newmommyy mymomaysegul başından beri tatlı yiyorum hiç ekşi tuzlu şeyler aşermedim cinsiyet kız😂 bence tamamen hurafe bunlar.
metemom_ mymomaysegul ay erkek oldu bayılırdım çikolataya paket paket yerdim şimdi ultrason öncesi bile yiyemiyorum
Deletedmom_88 mymomaysegul ben bol bol tatlı yedim bulantılarım geçtikten sonra, hala da yiyorum 🥺 kız bebiş
hayalim35 mymomaysegul tamamen hurafe 1 oğlum 1 kızım var 2.kızıma hamileyim kızlarımda çok tatlı aşerdim oğlumda da çok limon yedim
Yasemincee26 mymomaysegul evet canım ben o belirtiyi yaşadım şükğr bebeğim kız 🥰 aslında ben kız bebepe olan bütün hurafeleri yaşadım 😂