mymomaysegul Selam arkadaşlar hamilelikle tatlıdan uzaklaşanların cinsiyeti ne oldu acaba 😍 Klişeye göre tatlı yememek kız anlamına mı geliyor?
Denizvegokyuzu mymomaysegul Banada hep klişe gelirdi ama 3-4 ay tatlıyı gözüm bile görmedi içim kalkıyordu hiç yiyemedjm diyebilirim. Devamlı elimde eksi elmayla geziniyordum 🤗 kızcem gelicek hayırlısıyla 😇
Eclina mymomaysegul Bnm kız 😄😄 tatlı çikolata midemi bulandırıyodu acı ve ekşi yedim sürekli 25 haftaligim Yeni bünye alıştı gebeliğe sanırım duzeldim 😂😂
Eceguldemir55 mymomaysegul ben tatlıyı çok severdim ama hamilelegimin başında hiç yiyemedim en sevdiğim pudingleri bile görmek istemiyordum daha çok turşu falan çekiyordu canım ama oğlum oluyor 🤷🏻♀️😁
Esranr95 mymomaysegul bende gebeliğimin ilk 3,5 ayı tatlıdan tiksindim normalde tatlı çikolata hastasıyım 😊 erkek benimkisi ama 4. Aydan sonra bir tatlı yeme isteği geldi anlatamam sırf çikolata yemekten kilo aldım
Cemrreedemirci Tatlıyı çok seven ben 2 oğlumda da tiksindim. Zaten asermeyle cinsiyetin alakasız olduğunu düşünüyorum.
Zehra41 mymomaysegul kesinlkle oyle bir sey yok bnce. 27yasindayim bu yasima kadr toplasan 10dilim baklava yememsmdir serbetli hicbr tatliyi yemem ama deli gbi tatli seyler yedim😀 baklavasindan tutun da lokumuna kadar surkli tatli istedim. Hatta bi arkadsmn da oglu oldu o da tatlidan tiksindi ve dogumuna kadr turşu yedi😀
Hamisannee mymomaysegul normal de çok tatlı yiyen biriydim gebeliğimde yiyemedim midem bulandı ve Allah’ın izniyle kızım olacak 💕🐣
defnos Normalde tatlının yüzüne bakmayan ben, hamileliğimde akşam yemeğini bile tatlıyla yaptığım oldu… sadece tatlı ile yaşayabilirim o kadar 🤣 kızım olacak :)
Loveis16 mymomaysegul ilk 5 ay tatlıyı gördüğüm yerde öğürüyordum. Yeşil elma ve turşuyla aşk yaşıyordum. İlk aşerdiğim şey yeşil elmaydı. Herkes kızın olacak diyordu. Oğlum geliyooor 🤭🥰🥰
Meskub mymomaysegul oğlumda hamilelik boyunca tatlıdan tiksindim kızımda ilk üç ay tiksindim sonradan hep tatlı yedim
gizemkrgzl Hep hurafe bunlar ben ilk 3 ay tatlı görmek bile istemedim hep ekşi yedim herkes kız falan diyodu 3. Aydan sonra tatlıya aşırı isteğim geldi kız diyenler ortadan kayboldu 😂 cinsiyetimiz erkek böyle şeylere inanma bence 🥰
Beyza11122 Bende tam tersi galiba eksiyle sıfır alakam var sadece tatlı odakliyim gözümü açar açmaz tatlı ne varsa canım istiyor bide acı ama Doktorumuz kız gibi dedi cinsiyetine
Vesezemeo mymomaysegul ben nefret ettim daha yeni yeni yiyorum 5 aya girdim şükür. Cinsiyetimiz erkek hep ekşi yedim tuzlu yedim. Aksine kızıma hamileyken çok tatlı yerdim
Gamze1013 mymomaysegul ben 15. Haftaya kadar tatlı çikolata şeker hiç bir şey yiyemedim gördükçe tiksindim şu an 17+6 dayız ve cinsiyetimiz belli bir oğlumuz olacak 🥰
Bsrbsrrr mymomaysegul yani ben uzaklaşmıştım ki normalde tatlı seven biriydim hala daha böyle tatlıyı çok severek yiyemiyorum kzıım olcak🥰