Deniz089 Cerennnn5858 yok canım, 3 testte hata vermez olsaydı çıkardı. Tutunamadı muhtemelen. Daha önce de hamile kaldım, kürtaj oldum. Kimyasal geçirdiğimde oldu. Bedenimi tanıyorum az çok. Üzücü ama nasip
Deniz089 Tomrishatun kan gelmesi gerekmiyor ki normal adet zamanı kanamam gelir. Döllenme oldu beta artışı başladı ama muhtemelen sağlıklı döllenme olmadığı için tutunamadı ve beta düştü dolayısıyla da testlerde çıkmadı🤦🏻♀️
Tomrishatun Deniz089 kan tahlili yaptirmadiniz sanirim ayrica bu kimyasal gebelik olunca bile adet görüyorsunuz tutunamadigi zaman😀
Deniz089 Tomrishatun evet görüyorsunuz ama yine adet olmanız gereken tarihte görüyorsunuz. Bakın burada doktor çok güzel açıklamış:)
Ceylankosova Serpilbb akil oyunu resmen ne hissetcegimi sasirmistim😂 korkudan testi yere atip iceri bagirarak kacmistim sanki ilk defa basima geliyomus gibi
Serpilbb Ceylankosova bende şaşkınlıktan kalmıştım 😂 kist falan oluştu heralde diye düşünüyordum çünkü. Eşime attım oda şok olmuştu 😂
Tomrishatun Deniz089 2 defa kimyasal geçirdim canim kan testinde pozitif görüyorsun negatife dönmesi için adet olmanız lazım 🧏♀️