ZZeynepP1903 aylesr hayırlı dogumlar nasip etsin rabbim hepimize o zaman saglıkla sıhhatle insallah 🥰 bende öyleyim 🤦🏻♀️
Nezii ZZeynepP1903 Zorlu yollardan geçtin zeynepcim serklajlı anne olarak söylüyorum. Ne kaygılar ne korkularla geçirdin şimdi sezeryan sana ne yapar ! 😂
ZZeynepP1903 Nezii dogru söylüyosun canım biz daha sıkıntılı süreçler atlatıyoruz senınle postlarda denk geliyoruz zaten 🥰 ama işte insan illa ki bi tırsıyo 🙊😅
Anne4142 Allah yar ve yardımcınız olsun göz açıp kapayana kadar geçer umarım derin nefesler alın kendinizi sakin tutmaya çalışın 😇
incikinannesi ZZeynepP1903 Merhaba canım doğum yaptın mı merak ettim seni hayırlı güzel haberler ver inşallah🌸
ZZeynepP1903 incikinannesi dün yaptım saat 1 de canım. Amelıyat güzel gectı ama daha henüz çok kötüyüm bugün aksama dogru eve cıktık agrılarım cok var 😥
incikinannesi ZZeynepP1903 Gözünaydın öncelikle 🌸 rabbim şifalar versin sezeryan ağrıların mı var çok geçmiş olsun
ZZeynepP1903 incikinannesi allah razı olsun canım sagolasın. Evet malesef dikiş yerim agrıyo zor klkıyorum cok agrım var ama kalkıp yurumeye calısıyorum yınede yoksa cok gaz sıkısması falan oluyor