_Lavinya Rabiakaraaslan İki haftalık olduğuna emin misiniz 🙈 çok erken farkına varmissiniz. Muhtemelen ilk haftalar ve sonuç olarak hamilesiniz🌼
Minnakelifim03 Rabiakaraaslan bende 52 değerle öğrenmiştim doktor 2 3 güne bir kan ver dedi beta degeri iki katı iki katı artar. Sonuç olarak hamilesin ve çok yeni dikkat et kendine
Rabiakaraaslan _Lavinya evet üç defa gebelik geçirdim sonlanması gerekti sağlıklı değildi o yüzden merak ediyorum ilişkiden 13gün sonra test verdim mont al gebelik olmayınca hiç korkuyor insan
_Lavinya Rabiakaraaslan Anladım 🙈 Bence normaldir☺️ kimisi tek rakamlarla bile öğreniyor. Sağlıcakla gelsin gönlünüzdeki olsun inşallah 💐
Rabiakaraaslan Happymami canım haftalık sonuçlar vardır ama herkeste aynı değil o yüzden sormak istedim böyle olan varmı diye
Minnakelifim03 Rabiakaraaslan 3 4 gün sonra 480 oldu 3 gün sonra tekrar test verdim 12 binlerce çıktı. Kese oluşmuş ama bebek oluşmamış dediler kürtaj yapicaklardi ben bekledim Sonra kese oluştu şuan 12 haftalık hamileyim
Ozde123 Rabiakaraaslan ben ilişkiden 13 14 gün sonra kan verdim adetime daha 4 yada 5 gün vardı 19 çıkmıştı şuan 17+6 dayım inşallah hayırlısı neyse o olur kuzum
Kvser Rabiakaraaslan tebrik ederim canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🤲🏻🍀 adetine kaç gün varken test yaptın canım ? Belirtin varmıydı acaba
Rabiakaraaslan Kvser belirti yoktu sadece önceden kaybim olduğu için merak edip yaptım bir haftam vardı adet için
Patito__ Rabiakaraaslan adetin 1. Gununden hesaplanıyor gebelik haftası ama normal yani ikinci kan tahlili 2 katına çakarsa bu iyi haber inş