trakyalikizce İyi akşamlar kızlar bat 31 ocaktı ancak hâlâ olmadım. Test yaptım negatif çıktı. Ancak önceki adet dönemlerimden çok farklı olarak akıntım var sizce bu normal mi? Neden böyle oldu? Önceden adet günlerimde hiç akıntım olmazdı.
Siyacus trakyalikizce evet canim benimde bugündü ama olmadım senin gibi benimde akıntım var aslında ben geçen ay olmaliydim olmadım bu ayda olmadı testlerinde neqativ ben de anlamıyorum neden böyle 😕
Cerennnn5858 trakyalikizce benımde yarın adet günüm. Bugün erken gebelik testi yaptım negatif. Adet olmam ıcın hıcbı belirtim yok. Normalde goguslerım şişer acırdı. Sımdı tam tersine yumusadı ve büyüdü. Cok hafif bi akıntım var sadece. Sen test yaptınmı canım
Siyacus Adetim düzensizdir 1 hafta fln gecikirdi bu ay 2 ay oldu bu gün, doktora gidicem sanırım hastalığım var muayine olucam 😔
Afifeelif Siyacus canım ya yumurtlamiyorsun ya da yumurtladiginda tahmin onu atamiypru.. ikisi de sıkıntı.. ve daha başka birçok sebebi var. İhlal etme git muhakkak
trakyalikizce Cerennnn5858 benim de önceki adetlerimdeki gibi belirtilerim yok çok garip geliyor yumurtlamadaki gibi akıntım da olmazdı hiç adet günümde, bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı eğer sabaha kadar adet olmazsam yarın sabah ilk idrarla normal test yapacağım bakalım
Cerennnn5858 Erken gebelik testi bu sekilde hatali cikmaz diye dusunuyorum. Sonucta gebelik varsa hcg hormonu suana kadar idrarda da olusmus olmasi gerekmezmiydi kizlar ?
trakyalikizce Cerennnn5858 erken gebelik testinde çıkmayıp normal testte çıktığını söyleyen birçok yorum okumuştum ama bilemedim🤷🏼♀️